Øreringe med kæde

juli 23, 2013 0 Af MereMode.dk

øreringe med kæde til kvinder

Se hele udvalget her →

For rigtig mange kvinder er et par øreringe ofte meget diskrete og tilbageholdte, men sådan behøver det nu ikke at være! I denne artikel har vi set på øreringe med kæde som kan være med til at give et super flot look til enhver lejlighed. Øreringe med kæde er blevet super in og især blandt unge piger og kvinder er det noget af det mest moderne i øjeblikket. Grunden til dette er nok også at det er næsten den eneste slags øresmykke som virkelig forstår at skille sig ud og tiltrække sig opmærksomhed. Hvis du synes at de bitte små ørestikker som hurtigt bliver væk bag hår og øre er begyndt at blive lidt kedelige og du vil prøve noget nyt, så tag et kig på nogle af disse øreringe med kæde i artiklen – måske er det noget for dig?

Ørehængere med kæde

Som med så mange andre smykker kan du få øreringe med kæde i tusindvis af forskellige farver, designs og mærker og det er altid svært at vælge mellem de mange smukke modeller. Noget af det aller smukkeste er dog typisk hvis du forsøger at holde det nogenlunde enkelt og ikke vælge et design der er alt for prangende, da kæden ofte gør at man nok skal lægge mærke til smykket i forvejen. Den første type vi har kigget på er ørehængere med kæde som sådan set består af et par ganske almindelige sæt øreringe som har fået sat en ekstra kæde på. Nogle enkelte modeller er lavet så du faktisk fører selve kæden gennem hullet i øret, men selve princippet er det samme. Det er meget simpelt, men utrolig stilrent og dekorativt!

øreringe med kæde i sølvmarguerit øreringe med kæde i guldflotte ørehængere til kvinder

Se øreringene her

Vi har her fundet tre forskellige øreringe med kæde som du kan bruge som lidt inspiration når du skal ud at finde nye øreringe. Det første par er meget enkelt med en tynd kæde af sølv som går hele vejen gennem øret  og en rigtig fin stjerne der hænger ned. Det kunne være et rigtig godt valg for dig der gerne vil være med på den nyeste trend, da stjerne øreringe er blevet meget in i øjeblikket.

Det næste par øreringe med kæde er for dem der vil holde det helt klassisk og smukt. Vi kender alle sammen de super flotte marguerit smykker, som næsten altid har og nok også i fremtiden vil være helt vildt populære. Disse øreringe har en rigtig fin marguerit som ørestik og så en meget diskret kæde der hænger ned. Det holder den klassiske stil med margueritten, men kæden gør at det bliver lidt mere ungdommeligt og ikke mindst lidt mere prangende og det gør jo ikke noget at ens smykker bliver set af andre – det kunne jo være at man fik en fin kompliment!

Det sidste par øreringe med kæde er ligesom det første i sølv, men denne model er noget anderledes. Her får du flere forskellige motiver i form af hjerter på selve øret og så hænger der to kæder ned, en kort og en lang. Det er en ørehænger som fylder noget mere og er for dem der godt kan lide at smykket ikke bare er meget småt og diskret. Alt i alt findes der super mange forskellige variationer af denne type øreringe, så der burde være god mulighed for at du kan finde noget der passer til din individuelle smag.

Øreringe med kæde fra hul til hul

Ud over de tre første eksempler på øreringe med kæde, hvor man sætter øreringen fast ét sted og der hænger en kæde ned, findes der andre typer som vi også har fundet lidt inspiration til. Rigtig mange piger har efterhånden fået mere end blot det normale hul i øreflippen og hvis du er en af dem der har flere huller i ørene kan du få nogle virkelig flotte ørering med kæde fra hul til hul.

marguerit ørehængereear cuff med kædeear cuff ørering til kvinder

Se øreringene her

Det første par af disse øreringe med kæde har ligesom et af de smykker vi så på tidligere nogle rigtig fine margueritter sat på. Du kan få det i både guld og sølv og med både en, to eller flere motiver.

Det næste par øreringe er for dig der vil have det helt enkelt. Det er lavet i sølv med en meget tynd kæde og en rund flad “plade” ved det andet hul. Øverst er der en ear cuff med en tilsvarende fin lille rund plade på.

Det sidste eksempel er egentlig ikke en ørering med kæde der går fra hul til til, men blot en ear cuff med kæde. Den skulle dog alligevel med i artiklen for at du kan se at man også kan finde den slags smykker, hvis du ikke kendte dem i forvejen? Ear cuffs sidder i det øverste hul i øret og med denne ørering hænger der flere sølvkæder ned. Det er lidt anderledes end de almindelige ørestikker som næsten alle piger går rundt med og så er det super flot.

Earcuff med kæde

Øreringe med kæde som går fra hul til hul er ofte lavet ved at have en såkaldt ear cuff som er den del af smykket der sidder øverst oppe. Herfra går så kæden ned til hullet i øreflippen. Dette gælder også for nogle af de smykker du kan se længere oppe. Kranz & Ziegler er nok det mest kendte mærke når det kommer til ear cuffs og de har lavet virkelig mange smukke modeller i både guld og sølv.