Stjerne øreringe til kvinder

juli 23, 2013 0 Af MereMode.dk

stjerne øreringe til kvinder

Se hele udvalget her →

Der findes smykker til kvinder i virkelig mange forskellige mønstre, farver og motiver og et af de mest populære er stjerne øreringe. Står du og skal bruge nogle øreringe til en særlig lejlighed, fest eller bare til hverdagen er et par stjerne øreringe måske det helt rigtige for dig. Først og fremmest er de super enkle og passer derfor til stort set al slags tøj og til enhver anledning. Typisk er de fleste modeller lavet som stjerne ørestikker som er forholdsvis små og diskrete i udseendet, men der findes selvfølgelig et hav af forskellige variationer og det er jo helt op til dig selv, at finde det der passer dig bedst. Stjerne øreringe er desuden oftest virkelig prisvenlige og du kan finde nogle fantastisk flotte modeller til 150 kr og opefter. I denne artikel har vi fundet nogle rigtig flotte eksempler fra nogle af de mest populære mærker. Læs videre og få lidt inspiration til hvilke smykker der måske passer til lige netop dig.

Pernille Corydon stjerne øreringe

Pernille Corydon laver mange forskellige smykker til kvinder og fælles for dem alle er, at designet er meget stilrent og elegant. Materialerne giver ofte et meget råt og simpelt udtryk, som er både meget feminint og utrolig smukt. I billederne nedenunder kan du se tre forskellige bud på Pernille Corydon stjerne øreringe.

pernille corydon stjerne øreringe i sort sølvdobbelt stjerne øreringe fra pernille corydonguld ørestikker til kvinder

Se øreringene her

Det første par er nogle stjerne ørestikker i oxyderet sølv. Overfladen er blevet børstet, så de får det meget rå look du kan se. Det er et par super flotte ørestikker som er helt enkle og kan bruges til enhver lejlighed.

Det næste par stjerne øreringe fra Pernille Corydon er ligesom det første også lavet i børstet sølv og har det samme rå og enkle udtryk. I denne model er der dog to stjerner i forskellige nuancer og de er derfor en smule mere prangende og pyntende i udseendet, uden at det på nogen måde er for meget.

Synes du ikke lige at sølv passer så godt til dig kan du heldigvis også få alle de viste modeller af stjerne øreringe fra Pernille Corydon i guld. De er lidt mere skinnende og man lægger lidt mere mærke til disse øreringe, samtidig med at de stadig er virkelig flotte og stilrene. Overfladen er ligesom sølv øreringene børstet og prisen er nogenlunde det samme, så det er helt op til dig at vælge efter hvilken smag du har.

Louise Kragh stjerne øreringe

Næst efter Pernille Corydon er stjerne øreringene fra Louise Kragh nok de mest kendte der findes. Selve motivet er selvfølge stort set det samme med næsten identisk form og facon, men når du kigger nærmere kan du se forskellene. Louise Kragh er et meget spændende og moderne smykkemærke, som er ved at blive mere og mere populært. Serien med stjerne øreringe hedder “star” og alle ørestikkerne er fuldstændig ens i designet, kun farven varierer. Øreringene er håndlavede og de kan fås i næsten enhver slags farve du måtte ønske. Overfladen er lavet af porcelæn som gør øreringene som dekorative og meget smukke at se på. Det første par her er meget enkelt i guld, som kan fås i flere nuancer.

louise kragh stjerne øreringelouise kragh ørestikker til kvinderrøde og orange ørestikker til piger

Se øreringene her

Som sagt så kan du få disse stjerne øreringe fra Louise Kragh i alverdens forskellige farver og på de næste to billeder kan du for eksempel se en grønblå og rød/orange model. Nuancerne er lavet en smule matte og det gør at øreringene ikke er så skinnende som så mange andre smykker vi ser. Det er lige præcis det der gør dem så fine og skaber det unikke look. Prisen er desuden ret fornuftig – du kan købe dem for 300 kr. pr. par, hvilket må siges at være billigt.