Frakker til kvinder 2013

Frakker til kvinder 2013

august 16, 2013 1 Af MereMode.dk

På et eller andet tidspunkt holder det gode vejr og det dejlige solskin op og der begynder at mørke og kedelige dage. Når det sker, skal du selvfølgelig være klædt både praktisk og ikke mindst også moderigtigt på. Derfor har vi i denne artikel kigget lidt på nogle flotte frakker til kvinder og guider dig til det helt rigtige køb.

Find flotte frakker til kvinder her →

Vi har næsten alle sammen et par forskellige jakker hængende hjemme i skabet og de findes i mange varianter og typer, men hvad er en damefrakke så i det hele taget for noget? Frakker til kvinder er oftest noget længere end de almindelige jakker. Det giver selvfølgelig noget mere varme, men også en helt anden stil, som egentlig stammer mange år tilbage fra. Noget af det mest hotte er blandt andet de gode parka jakker til damer, men typisk giver en lang frakke til damer et meget stilrent og retro-agtigt udseende, som passer perfekt til frakkemoden 2013 og det er også denne type vi har fundet 2 forskellige bud på. Se dem længere nede!

Billig uldfrakke til damer

billige frakker til kvinder 2013

Se frakken her

Den første af de 3 forskellige frakker til kvinder vi har taget et kig på, er denne super smarte grå damefrakke som kan fås til en rigtig skarp pris. Udenpå er den lavet af 60% polyester og 40% uld og har indeni et godt for der er med til at holde dig varm på de kolde dage. Den har en flot grå farve, som passer perfekt til den meget grove struktur i stoffet. Det giver et lækkert klassisk look, som aldrig helt går af mode. Især her til efteråret 2013 er det et godt valg, hvis du leder efter lange frakker til kvinder. Denne model lukkes med nogle enkle store sorte knapper og så har den en super flot ståkrave der matcher resten af stilen helt perfekt. Denne billige damejakke kan købes for kun 559 kr.

Lang frakke til kvinder på tilbud

lang frakke på tilbud

Se frakken her

Den næste af de flotte frakker til kvinder i denne artikel er fra Carin Wester, som laver nogle lækre produkter i en helt fantastisk kvalitet. Frakken hedder Smilla og minder til dels om en trenchcoat til kvinder, som også er noget af det mest trendy i øjeblikket. Den har en rigtig smart blå farve, som er meget mørk og nærmer sig det sorte. Foran er der to store gode lommer, som du evt. kan bruge til at holde fingrene en smule varme hvis du ikke har fået handskerne med dig ud i det kolde vejr. Midt på er der et lækkert “bælte” som både er praktisk til at snøre denne billige damefrakke ind med, men også giver en lækker detalje. Bæltet er nemlig med til at give en fantastisk pasform, så jakken sidder helt som den skal på kroppen. Derudover er det jo selvfølgelig også en flot detalje, som lige giver et ekstra finish til denne flotte dame trenchcoat. Lige nu kan den købes på udsalg, hvilket er meget godt da mange af Carin Wester’s ting koster en hel del. Normalprisen er 2079, men du kan få den for 1663 kr. nu og her. Det er en slat penge, men du får også en vinterjakke som er af den bedste kvalitet og højeste mode – bedre bliver det bare ikke!

Hvor finder jeg frakker til kvinder på tilbud?

Et af de spørgsmål vi meget ofte hører, er hvor man nu kan støve de aller bedste tilbud på vinterfrakker til damer op henne. De fleste butikker og webshops kommer først med det helt store udsalg og de store slagtilbud når vi kommer over til januar. Typisk vil du måske gerne have din damefrakke klar lidt før det og det er heller ikke sikkert at lige den vinterjakke du gerne vil have, nu også er på tilbud. Vi har alligevel snuset lidt rundt på nettet og har været heldige at støde på nogle gode og billige priser, som du kan se ved at trykke på linket nedenfor. Ellers skal du være meget velkommen til at skrive en kommentar, hvis du efterspørger noget helt specifikt.

Find tilbud på damefrakker her