Parka jakker til damer på udsalg

august 15, 2013 0 Af MereMode.dk

Når først det går hen og bliver koldt og trist uden for, er det super vigtigt at få styr på det rigtig overtøj til kvinder. I dagens artikel har vi set lidt på årets Parka jakke dame udsalg, hvor du lige nu kan spare en del penge og gøre et rigtig godt køb. En Parka jakke til damer er en af de bedste typer vinterjakker du kan få fat i og kan varmt anbefales. De er både rigtig praktiske og kan holde dig godt varm og tør i det dårlige vejr, som jo er hovedformålet. Derudover er de også super trendy og du kan derfor holde den gode mode-stil, som trods alt også må have en lille vigtighed.

Se alle Parka jakkerne her →

En Parka jakke dame model koster typisk fra ca. 1500 kr. og opefter. Det afgænger selvfølgelig meget af mærke, model og ikke mindst om du kan finde et godt tilbud. Umiddelbart kan det måske godt synes af mange penge, men det er en investering som er det hele værd! Først og fremmest kan du bruge en god Parka jakke til kvinder i rigtig lang tid, oftest mange år. Blandt f.eks. de mærker som du finder jakker fra her i artiklen, er kvaliteten helt i top. Du vil derfor opleve at de både er meget behagelige at gå med og kan klare en hel del slid før de både går i stykker og kommer til at se grimme ud. Og sidst, men ikke mindst – så går de aldrig helt af mode!

Sort North Face Parka jakke dame model

 

parka jakke dame udsalg

Se jakken her

Første bud på en rigtig flot Parka jakke til damer er denne sorte model. Den er fra North Face, som er aller mest kendt for netop deres vintertøj og med god grund. De laver nemlig rigtig mange gode ting i en virkelig god kvalitet. Designet er ofte meget simpelt, men også utrolig stilrent og pænt. Det må vi bestemt også sige gør sig gældende her, hvor du får en super flot dame dunjakke med hætte. Pelskanten kan tages af, hvis du ønsker det på et tidspunkt og jakken er rigtig praktisk med nogle gode lommer. Den er lavet med for af 1/4 fjer og 3/4 dun, hvilket gør den både rigtig dejlig at have på og også giver dig noget varme i den kolde tid. Denne Parka jakke med pels er sat 500 kr. ned og koster nu 2499,75 kr.

Didrikson Parka jakke på udsalg

parka jakker til damer

Se jakken her

Hvis du er interesseret i at gøre et rigtig godt køb, hvor du får rigtig meget for dine penge, så tag et kig på denne billige parka jakke til damer, som lige nu er på udsalg til kun 1599,75 kr. – du sparer hele 36%! Det er et super godt tilbud og måske den aller bedste vinterjakke til kvinder, når vi også regner prisen med som en vigtig faktor. Jakken er 100% både vind- og vandtæt, så du trygt kan komme ud i vintervejret uden at blive våd og kold. Den har praktiske lommer både udenpå og indeni og så holder den en rigtig god varme. Udseendet er også helt i orden og denne parka jakke dame model er lavet i en flot navy blå farve, som passer rigtig fint til pels kraven. Der er nogle små fine detaljer ved lynlåsene og alt i alt er det er helt fantastisk damejakke til vinter.

Peak Perfomance parkacoat til damer

parkacoat dame

Se jakken her

Den sidste parkajakke til kvinder er denne model fra Peak Perfomance. Ligesom med North Face er det et stort mærke som er kendt for deres høje kvalitet når det kommer til bl.a. vinterjakker og med denne variant er det bestemt ingen undtagelse. Looket er meget simpelt og den er lavet som en softshell jakke til kvinder i 100% polyester. Den er derfor helt vandtæt og vindtæt og et rigtig godt bud, hvis du vil have en parka jakke der kan bruges lidt mere end bare til den hårdeste del af vintersæsonen. Denne parkacoat kan fint bruges som en slags overgangsjakke når det kommer hen på efteråret og det er rigtig dejligt, hvis du ønsker at spare lidt penge. Prisen er 1999,75 kr.