Baggy bukser til kvinder

Baggy bukser til kvinder

august 6, 2013 0 Af MereMode.dk

Med et par baggy bukser til kvinder får du et super lækkert og afslappet look, som er rigtig moderne i øjeblikket. For de fleste piger og kvinder, har de stramme jeans altid været det foretrukne når det kommer til at vælge bukser. Sådan bliver det nok også ved med at være, men hvis du gerne vil have nogle lidt mere løse og behagelige bukser, skal du tage et kig på nogle af de baggy bukser til kvinder, som vi har fundet frem i denne artikel.

Se alle bukserne her →

Når det kommer til baggy pants og jeans må vi sige at Pulz er et af de mest populære og også fedeste mærker. Du kan finde rigtig mange forskellige Pulz baggy bukser i mange farver og mønstre. Fælles for dem alle er, at de har et super specielt og unikt look som du ikke finder nogle andre steder. Leder du efter en god Pulz jeans forhandler, så tryk på linket ovenfor!

Pulz baggy bukser til kvinder

pulz baggy bukser til kvinder

Se bukserne her

De første par fede baggy pants vi har kigget på er denne grå model fra Pulz. Farven er mørkegrå med et flot simpelt mønster af hvide streger. Med til hører der et fint bånd, som sidder i bukserne som en form for bælte. Det gør godt nok ikke meget for at holde dem oppe, men det er meget dekorativt og ser rigtig smart ud. Du kan bruge disse baggy bukser til kvinder i rigtig mange sammenhænge, da pasformen er helt perfekt. De sidder super godt både bagpå og foran og er ikke alt for løse, så du stadig ser feminin og lækker ud. Lige i øjeblikket er disse Pulz baggy bukser på udsalg til kun 399,75 kr.

pulz baggy pants til kvinder

Se bukserne her

Artiklens næste eksemplar er også et par fede baggy bukser fra Pulz. Det flotte mønster minder lidt om det vi kender fra nogle army bukser til kvinder, men er holdt lidt mere diskret. Der er nogle fine store sorte knapper til at lukke med, som passer rigtig godt ind i stilen og er med til at give en sidste ekstra detalje. Du kan fint bruge disse baggy bukser til kvinder til f.eks. en hvid top eller skjorte, hvor du vil få en god kontrast pga. farverne. Disse Pulz jeans er faktisk også på udsalg og kan fås 130 kr. nedsat til kun 369,75 kr.

Røde baggy pants fra Rützou

baggy jeans til kvinder

Se bukserne her

Efter at have set på baggy pants fra Pulz, som har super mange fede modeller, er turen kommet til et af de andre lækre mærker. Disse baggy bukser til kvinder er fra Rützou og er til dig der gerne vil holde en enkel og simpel feminin stil. Det kan sagtens kombineres med et par baggy jeans, som f.eks. denne røde model på billedet. Farven nærmer sig Bordeaux og de sidder super godt til bagdel og ben. De er meget stilrene og knapper, lommer osv. er skjult på en rigtig fin måde. Ved anklerne er der en elastik som holder dem tættere til foden og giver lidt ekstra til at holde den flotte pasform. Disse baggy bukser til kvinder er af super høj kvalitet og kan sagtens bruges til fester og lidt mere specielle lejligheder. Du kan evt. kombinere dem med en sort overdel, som f.eks. kunne være en oversize bluse, hvilket er super moderne lige nu og her. Bukserne her koster 999,75 kr.

Billige baggy jeans fra Vero Moda

billige baggy bukser

Se bukserne her

Ved du ikke helt om det løse look lige netop er noget for dig, kan det være en rigtig god ide at starte med et par billige baggy bukser til kvinder, som f.eks. denne grønne model fra Vero Moda. De kan fås på tilbud til kun 149,75 kr. hvilket må siges at være virkelig billigt – især i forhold til dem fra Rützou vi lige har kigget på. Disse baggy pants er meget simple i en flot grøn army farve og så sidder de ganske udemærket. De er bestemt ikke de mest prangende eller specielle baggy pants vi har set, men til den billige pris må man sige at man ikke kan tillade sig at være utilfreds – man får rigtig meget for pengene.

Løse bukser til kvinder fra Vila

løse bukser til kvinder

Se bukserne her

Det aller sidste par smarte baggy bukser til kvinder vi har set på er fra Vila. Det er et par super smarte bukser med leopardmønster, som er forholdsvis tætte nede ved foden og skinnebenet, men som så bliver virkelig baggy og holder den løse stil ved bagdelen. De er super afslappede og behagelige at gå med og så er de også lidt anderledes fra alle de andre baggy jeans til kvinder du ser rundt omkring. Denne model fra Vila er på udsalg til kun 149,75 kr. i øjeblikket.