3 fede oversize bluser på udsalg

august 4, 2013 1 Af MereMode.dk

Kender du det, når du finder noget tøj som ser super godt ud, sidder helt perfekt og får dig til at ligne en stjerne, men det føles bare virkelig ubehageligt at gå med! Med oversize bluser kommer du dog ikke i nærheden af dette problem, da de er noget af det mest bekvemmelige du kan have på overkroppen. I dag har vi kigget på tre forskellige fede oversize bluser til kvinder, så du har lidt inspiration til hvordan man kan kombinere det behagelige og afslappede, med noget der samtidig ser super godt ud.

Se hele udvalget her →

Fed oversize top i grøn

oversize bluser til kvinderFørste bud på er på en super flot variant af en af de billige oversize bluser. Den har en helt fantastisk grøn farve, som giver en dejlig kontrast til f.eks. et par hvide eller sorte bukser. Pasformen er meget løs med pingvinærmer, som er meget brede og gør blusen luftig. Foran på brystet er der en lille “snydelomme” til pynt og ellers er denne oversize t-shirt egentlig meget simpel. Lige nu og her kan den købes på udsalg for kun 225 kr. hvilket må siges at være mere end rimeligt!

Se den her →

[hr]

hvid oversize t-shirtHvid oversize bluse fra Tiger of Sweden

Den næste af de oversize bluser vi har kigget på er en virkelig flot hvid bluse fra Tiger of Sweden. Du kender sikkert Tiger i forvejen og hvis ikke, kan vi fortælle at de laver noget af det mest trendy tøj og så i den aller bedste kvalitet! Derfor koster deres ting mange gange også en smule mere end de billige mærker, men lige præcis denne oversize top er på tilbud til kun 359 kr. i øjeblikket.

Det er en super stilfuld top som har en meget assymetrisk pasform der giver det fede look vi så gerne vil have med oversize bluser. Den er en lille bitte smule gennemsigtig, hvilket giver en ekstra detalje og så er den i øvrigt super behagelig at have på.

Se den her →

[hr]

billig oversize top fra vilaVila oversize bluser til kvinder

Sidste bud er denne oversize bluse fra vila. Hvor de to første egner sig perfekt til hverdag, har denne top lidt flere detaljer der gør at den er perfekt til din næste fest. På skuldrene og bagpå ryggen er der lavet nogle rynker der ligesom bryder det sorte clean look. Selve bagsiden er desuden noget længere end forsiden, som vi ser det på rigtig mange oversize bluser og det gør også at den sidder rigtig flot og afslappet. Til 229 kr. kan de fleste vist være med og den kan nemt bruges til et par lækre jeans.

Se den her →