4 super fede Mbym buksedragter

august 8, 2013 0 Af MereMode.dk

Hvis du følger bare en lille smule med i moden til kvinder og hvad der er hot eller not, kan du vist heller ikke have undgået at have stødt på de super lækre buksedragter fra Mbym. I denne artikel har vi fundet nogle af deres aller flotteste modeller, som passer perfekt til den unge kvinde der gerne vil have det seje afslappede look, som man lige netop får med en flot Mbym buksedragt.

Se alle buksedragterne her →

Generelt er buksedragter blevet super populære på det sidste og det gælder sådan set uanset hvad det er for et mærke vi taler om. Tag evt. også et kig på vores indlæg om de flotte Sisters Point buksedragter, som også er meget smarte.

Hollis Mbym buksedragt til kvinder

mbym buksedragt til kvinder

Se den her

Det første billede viser en super flot sort Mbym buksedragt, som er meget stilren og enkel. Den er lavet med uden stropper med en slags tube overdel, som gør at den sidder tæt ved brystet. Ellers har den et rimelig løse look, som er meget afslappet og rigtig pænt. Ved livet er der en fin lille snor, som man passende kan bruge til at lave en sløjfe til at give lidt ekstra pynt. Foran er der nogle diskrete og rimelige skjulte lommer ved bukserne, hvilket er meget praktisk hvis du nu skal have et eller andet på dig, som f.eks. din mobiltelefon. Den er lavet i ren polyester og føles rigtig behagelig at have på og sidder rigtig godt. Prisen er 499,75 kr.

Sort mbym buksedragt på tilbud

sort buksedragt fra mbym

Se den her

Den næste smarte Mbym buksedragt til kvinder er også i sort og med nogenlunde samme pasform ved ben og bagdel. Modellen hedder Jingo og er lavet i 100% rayon. Overdelen har forholdsvis lange ærmer, hvilket giver et lidt mere stilfuldt udseende og er lidt anderledes. Midtpå er der desuden en stor lang lynlås, som passer rigtig fint ind i looket. Selv om denne Mbym buksedragt stadig har det afslappede og meget løse look, så egner den sig super godt til rigtig mange ting og du kan fint tage den på til f.eks. fester eller ved lidt mere formelle lejligheder. Designet er også rigtig godt til dig der måske synes, at mange af de bukserdragter til kvinder som du ser rundt omkring, retter sig mest til unge piger – denne model er i hvert fald meget klassisk og utrolig smuk! Den kan købes for 799,75 kr. og fås i øvrigt i en smart mørkegrøn for dem der vover at prøve en lidt mere utraditionel farve.

Buksedragt fra mbym med mønster

mbym buksedragt på tilbud

Se den her

Når vi nu har sat på to forskellige bud på en Mbym buksedragt i sort, skal du selvfølgelig også have et eksempel på en lidt mere spændende variant. Denne buksedragt fra Mbym har et flot sort og hvidt mønster der pryder hele dragten fra top til tå. Den består af 100% viskose og så er stoffet rynket, så det får et endnu mere afslappet og lækkert look end den ellers ville have. For oven er der nogle fine tynde stropper for at holde den oppe og så sidder den super godt. Ved benene er pasformen lidt tætte og det er derfor en dragt der er meget behagelig at gå med og som rigtig godt kan bruges til hverdag. Lige nu er denne Mbym buksedragt på tilbud til kun 299,75 kr. hvilket er super billigt. Den er sat ned fra 599,75 kr. så du får den altså til halv pris – et super godt tilbud, som er værd at overveje!

Grå mbym buksedragt med korte ben

billig buksedragt til kvinder

Se den her

Til sidst skal du bestemt også se denne rigtig smarte grå Mbym buksedragt, som er lidt anderledes end de andre. Først og fremmest har den korte ben og egner sig derfor perfekt til f.eks. vores dejlige sommervejr i øjeblikket. Hele dragten har et meget simpelt og stilrent look med et enkelt mønster i gråtoner. Ved livet er der, som ved mange af de andre buksedrager, en snor til at binde sløjfe og på denne dragt er den også med til at give en lidt mere tæt facon, som du altså selv lidt kan justere. Overdelen er helt fantastisk med en rund udskæring ved halsen og nogle løse ærmer, som er helt vildt flotte ved skuldrene. Ligeosm den forrige er materialet ren viskose og du kan købe denne Mbym buksedragt for 499,75 kr.

Vidste du at…

Mbym er et super fedt tøjmærke til kvinder, som rent faktisk er dansk og startede  2003. De får rigtig meget op i at tøjet er praktisk og brugbart til både hverdag og fest, men samtidig også holder den fantastisk flotte stil og er helt med på moden. Meget af deres tøj er desuden super miljøbevidst, da de går højt op i økologi.