Sisters Point buksedragt med blonde

august 3, 2013 0 Af MereMode.dk

Her er en super lækker Sisters Point buksedragt, som er helt perfekt når du gerne vil kombinere det afslappede look med noget moderne. Buksedragter til kvinder er blevet super populære i øjeblikket og ud over at de er helt vildt behagelige at have på og gå med, så er de også rigtig stilfulde. Især hos mange af de lidt større tøjmærker kan du finde nogle helt fantastiske modeller i flere forskellige farver og mønstre.

sisters point buksedragt med blonde

Se den her →

Denne Sisters Point buksedragt med blonde kan fås i tre forskellige varianter. Den første som du kan se på billedet er helt klassisk og sort og er den alle kan bruge. Selv om selve lokket er lidt løst og casual sidder den stadig utrolig godt og feminint. På toppen er der en super flot blonde, som går igen på ryggen hvor den har et forholdsvist dybt snit. Med den sorte farve kan du fint bruge den til alt fra hverdag til fest og det må nok siges at være noget af det mest afslappede og komfortable du kan finde at have på til en fin aften. Den koster 349 kr. hvilket vel egentlig er ganske billigt når man tænker på, at du sådan set får et “helt outfit”!

Sisters Point buksedragt med zebra mønster

Ud over modellen med blonde kan du også få denne Sisters Point buksedragt, eller jumpsuit som mange også kalder det, i en zebra model og med andet mønster. Det giver et virkelig ungdommeligt look og er lidt mere friskt og modigt end den sorte model, selv om der selvfølgelig stadig er stil over det. Øverst er der stadig den fine blonde som på den sorte sisters point buksedragt og materialer, pasform osv. er reelt set også det samme – det er kun farve og mønster der er anderledes.

sisters point zebra jumpsuit

Se den her →

Igen er prisen omkring de 350 kr. og jumpsuiten kan fint bruges til et par lækre hvide sko, f.eks. all-stars som på billedet.