Traditionel rygning er faldende – hop med på bølgen

Traditionel rygning er faldende – hop med på bølgen

september 19, 2018 0 Af Blogger

Ser man på statistikkerne, så er det tydeligt, at rygning er en faldende trend i forhold til, hvad den var for nogle år tilbage. Det er sket i takt med, at vi er blevet mere bevidste om, hvilke skadelige stoffer almindelig tobaksrygning indeholder. Det har fået mange til at skære ned eller helt stoppe forbruget. For andre er det ikke så nemt. Det handler nemlig ofte om meget mere end blot at ryge en cigaret. Det handler om samvær, hygge og afslapning i stressede situationer. Hop derfor med på e-cigaret-bølgen, og nyd godt af alle de sundhedsmæssige og økonomiske fordele ved at dampe. Der findes ikke en bedre tid til at komme i gang end lige nu, eftersom der er mange forhandlere, der har knaldgode tilbud på startpakker.

E-cigaretten – et sundere (og billigere) alternativ

Vi lever i en verden, hvor sundhed og økonomi er en væsentlig faktor for, hvordan vi lever vores liv. Vi køber grønt ind, spiser varieret og går ofte i motionscenteret. Vi holder øje med vores økonomi, handler efter tilbudsavisen og køber kun det, vi har brug for. Eller nærmere sagt forsøger vi at gøre netop det, og det er ikke altid nemt i en travl hverdag.

Opnå sundere rygevaner

Der er utrolig mange skadelige stoffer i en almindelig tobakscigaret. Faktisk finder du over 4000 forskellige stoffer, hvoraf omkring 53 af dem er kategoriseret som kræftfremkaldende. Ca. 100 ingredienser bruges til at farve den kulsorte røg hvid. I en e-cigaret derimod er der kun 4 ingredienser: Vegetabilsk glycerin, propylenglycol, nikotin og aromastoffer.  E-cigaretten er omkring 95 % sundere end almindelige cigaretter.

Stop gradvist eller helt ved hjælp af e-cigaretten

E-cigaretten er det perfekte middel til at stoppe, da du kan erstatte behovet for en almindelig cigaret helt eller delvist via et sundere alternativ.

Få flere penge sidst på måneden

Ved at skifte til e-cigaretter kan du se frem til en besparelse på omkring 70 %, hvis du førhen havde et forbrug på omkring 20 cigaretter om dagen.