Stribet kjole – årets store kjoletrend…

Stribet kjole – årets store kjoletrend…

juli 29, 2013 0 Af MereMode.dk

Hvis vi taler om kjoler til kvinder 2013 og kigger på hvad der virkelig har og er mest på mode kommer vi på ingen måde uden om en stribet kjole. Det er og bliver måske den helt store dille i øjeblikket og vi ser rigtig mange kvinder som bruger dem til både hverdag og fest. Vi har her kigget lidt på nogle forskellige rigtig fine stribede kjoler og prøver at finde ud af hvorfor det nu er så smart og moderne lige nu og her.

stribede kjoler 2013

Se hele udvalget her →

Den måske aller største grund til at så mange vælger at gå efter en flot stribet kjole i øjeblikket er at det giver et super simpelt og stilrent udtryk som passer til alle lejligheder. På en måde er det noget af det slags tøj der er tidløst og aldrig helt går af mode, uanset om det er på en kjole, en bluse eller hvad du nu kan forestille dig. Derudover findes der super mange billige stribede kjoler rundt omkring i butikker og især online på nettet, så det er altså også en måde at få noget flot tøj der ikke går alt for hårdt ud over pengepungen. Vi har her fundet tre forskellige modeller som du kan tage et nærmere kig på, hvis du vil være med på årets helt store kjoletrend!

Lang stribet kjole

lang stribet kjole fra vilaDen første vi har fundet frem til er en grå og sort lang stribet kjole uden ærmer. Den går næsten helt ned til anklerne og er virkelig helt enkel uden alle mulige fancy ting og sager. Det simple look gør sammen med længden, at den er rigtig fin og så passer den jo perfekt til et par af dine fine sko, som jeg er sikker på at du har nogle stykker af. Foran er der en brystlomme i den ene side og kjolen er i øvrigt fra Vila og kan fås for under 200 kr.

Se kjolen her →

[hr]

sort og hvid stribet kjole til kvinderSort og hvid stribet kjole

Næste efter de lange modeller, må det mest populære være den sort og hvid stribet kjole. Den viste model er fra Selected femme og er helt vild skøn. Den har nogle super flotte små sorte og hvide striber, som går igen i hele kjolen. Derudover er den formsyet så den sidder rigtig godt og går ud i en flot vidde nedest. Det er en stribet kjole der virkelig er stil over og som sagtens kan bruges til en fest her til sommer.

Se kjolen her →

[hr]

billige stribede kjolerRød stribet kjole

Til sidst må vi hellere også komme med en stribet kjole der ikke bare er sort og hvid, så der også er noget for dem der godt kan lide lidt farver. Vi fandt denne lækre røde kjole fra Serious Sally, som sidder dejligt afslappet og flot. Der er en elastik i taljen, som trækker den lidt ind og så er det er super billig stribet kjole, da den kun koster 149 kr.

Se kjolen her →