Sæt håret op til fest

Sæt håret op til fest

februar 7, 2019 0 Af Blogger

Vi har alle prøvet at have en dårlig hårdag. Ofte falder den uheldigvis også sammen med en vigtig begivenhed eller fest. Men du kan heldigvis gøre meget for at undgå dårlige hårdage. Det første du kan gøre, er at planlægge hvad du vil gøre med dit hår. Dette giver nemlig dit hår det bedste udgangspunkt.

 

Det indledende arbejde er vigtigt

Start med at tage et ordentlig kig på din shampoo. Bruger du den rigtige shampoo til dit hår? Du kan få rigtig meget brugbar viden om dit hår fra din frisør. Spørg derfor gerne din frisør om hvad vedkommende vil anbefale til dit hår. Har du tørt hår, er det nu, at du skal bruge en lækker hårmaske. Føntør dit hår, når du har skyllet hårmasken ud. Husk at bruge en god varmebeskyttelsesspray på håret. Du kan også vælge at bruge en hårolie, som passer til din hårtype.

 

Både til kort og langt hår

 

Når du er kommet gennem det indledende forarbejde, er du kommer til den sjoveste del – nemlig opsætningen. Dette kræver noget tilbehør, som kan hjælpe dig med at holde håret på plads.

Pico Smykker byder på masser af lækkert tilbehør, til at peppe selv det mest neutrale outfit op. Hårclips med glimmer og skønne hårbøjler er bare nogle af de ting, som du kan vælge blandt. Har du kort hår, er det oplagt at tilføje en hårbøjle eller holde håret oppe med en flot hårnål. Alt efter hvilket look du går efter, kan du enten glatte eller krølle dit hår. Selvom du måske bare har planer om at flette dit hår, så overvej om du ikke vil bruge de minutter ekstra på at give spidserne en omgang med krøllejernet. Det er de små detaljer, som bestemmer hvordan dit hår fremstår. Afslut med en hårspray, med masser af hold.