Sådan indretter du en moderne bolig i 2018

Sådan indretter du en moderne bolig i 2018

juni 15, 2018 0 Af Blogger

Det er ikke kun omkring tøj at mange har fokus på mode og tendenser. Også inden for boligindretning sker der hvert år noget nyt i forhold til hvad der er på mode. Boligtendenserne spiller en stor rolle, da de har afgørende betydning for, hvordan mange vælger at indrette deres bolig. I denne artikel kan du læse om, hvad der er moderne inden for boligindretning i 2018.

 

Farver

Moderne indretning handler i høj grad om hvilke farver der er moderne til boligen lige nu.

Moden inden for farver skifter meget og det er derfor meget forskelligt hvilke farver, der er moderne lige nu. I 2018 har det indtil videre været grøn og lille der har domineret farverne og spiller en stor rolle inden for boligdekoration.

Lige nu er der mange der vælger at indrette et rum med fokus på en farve, så der kommer en gennemgående stil i rummet med den samme farve.

 

Hjemlig hygge

I 2018 er der fokus på at skabe hjemlig hygge i boligerne. Det kan blandt andet ses ved at det er moderne at pakke stuen og andre rum ind i puder og tæpper for at gøre rummene hyggelige.

På samme måde er der mange der går efter noget ekstra godt sengetøj, som fx sengetøj fra Georg Jensen, da det er med til skabe en god atmosfære i soveværelset.

Moden omkring hjemlig hygge kan samtidig ses på cafeer, hvor mange steder i højere grad går efter at skabe en hyggelig og afslappet stemning. Den hjemlige hygge kan derfor både ses i det private og offentlige rum.

 

Lyse rum

Samtidig med at der er fokus på hjemlig hygge er lyse rum og store vinduer, stadig er en del af det moderne hjem i 2018.

Store og lyse rum har længe domineret moden inden for, hvordan nye byggerier laves og den fortsætter lidt endnu.

Det er dog ikke kun i nye store byggerier at de lyse rum er en del af moden. Mange vælger at renovere deres bolig med nye vinduer og lys maling på væggene for at skabe så lyse rum som muligt og derigennem skabe et hjem der har meget plads.

Specielt her i sommermånederne er der fokus på de lyse sommerfarver, når boliger indrettes.

 

Grønne planter

En fjerde ting, som er kommer på dagsordenen inden for boligindretning er planter. Det er blevet moderne igen at have planter i boligen.

Der er især fokus på store grønne planter der kan stå på gulvet og dermed udgøre en stor del af dekorationen i det pågældende rum.

Der findes samtidig mange udsmykningsmuligheder med planteopsatser og andet, som kan bruges til at skabe din egen oase af planter derhjemme.

 

Sæt et personligt præg

Selvom der er nogle ting, som spiller en stor rolle og er moderne indenfor boligindretning, er der flere og flere der vælger at gå deres egen vej og dekorere deres bolig på en sjov og anderledes måde.

Den nye strømning af personligt dekorere rum har gjort at det i dag der moderne, hvis du kan finde en måde, hvorpå du kan dekorere dit hjem på en kreativ måde, som ikke ligner alle andres bolig.

Det vil sige, at det også er moderne, hvis du finder din helt egen måde at dekorere en bolig på og derigennem skabe dig eget personlige præg på dit hjem, som kan gøres på et utal af forskellige måder.