Prøv noget andet end kjolen til fest

Prøv noget andet end kjolen til fest

december 18, 2021 0 Af Redaktion

Mange kvinder føler måske, at en festlig anledning er en anledning, der kræver en kjole. Derfor trækker mange kvinder også nærmest ubevidst i deres pæneste festkjoler, hver gang de bliver inviteret i byen. Men det behøver jo egentlig ikke at være sådan. Er du ved at være træt af at gå i det samme festlige antræk fredag efter fredag, så skulle du måske droppe kjolen til fordel for noget andet. Der er faktisk masser af muligheder, hvis du stadig vil føle dig klædt på til sjov og ballade.

Festlige toppe

Den første mulighed er, at du udvælger dig en festlig top. Der findes masser af bud på toppe til fest, og derfor kan du altså også finde mange forskellige muligheder for at sammensætte et interessant outfit. Du kan blandt andet vælge noget, som er meget feminint, som for eksempel en wrap bluse med V-udskæring. Derudover kan du også gå med den mere maskuline klassiker, nemlig en skjorte.

Der findes også flere ting, som du kan kombinere sådan en top med. På den måde kan du altså også få meget forskellige looks ud af den samme top. Prøv for eksempel:

  • Med habitbukser

  • Nederdel

  • Shorts

  • Blazer

  • Cardigan m.m.

Det bedste, du kan gøre, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal sammensætte et outfit, er at prøve det foran spejlet.

Eksperimentér med nye stilarter

Hvis du er ved at være træt af altid at gå i det samme, skulle du måske kaste dig ud på dybt vand. Du kan blandt andet begynde at eksperimentere med nye stilarter, hvis du vil prøve grænser af i forhold til din stil. Det kan være en god måde at opdage nye muligheder på. Ofte vil du falde over noget, som du kan bruge og inkorporere i din sædvanlige stil. Du behøver altså ikke at gøre alt helt anderledes.