Neglelak 2013 – Årets fedeste farver

juli 25, 2013 0 Af MereMode.dk

I denne artikel har vi set på trenden for neglelak 2013 og fundet nogle super gode bud på nogle billige neglelakker fra nogle af de bedste mærker, som f.eks. Essie og Opi. Kig med og find ud af hvilken farve dine negle skal have i år!

Sommeren er over os og det indebærer typisk en masse sjov og ballade med diverse fester og arrangementer, hvor du selvfølgelig vil se så godt ud som muligt. Typisk er det første du tænker på, at tøjet og outfittet skal være helt perfekt og jagten går derfor meget efter en super lækker kjole eller lignende, men… der er nu ikke noget der virkelig sætter prikken over i’et, uanset hvad du skal have på og hvad arrangement du skal til, som en super lækker og flot neglelak. Det er en af de mest simple, nemme og ikke mindst billige måder du kan pynte dig selv på og det er der faktisk rigtig mange der glemmer.

neglelak 2013 og billige neglelakker

Se det store udvalg her →

Moden og tendensen i år for neglelak 2013 er at der skal være farver og der skal være knald på dem! De piger som bruger neglelak til hverdag holder sig oftest til de meget enkle og diskrete nuancer, men hvis du står og skal til en fest bør du gå efter noget der skriger lidt mere i øjnene og som folk vil lægge mærke til. Tænk selvfølgelig lidt over dit outfit, da neglelakken gerne skal passe til det tøj du har på. Et rigtig godt råd omkring neglelak i 2013 er, at du bør anskaffe dig et lille udvalg af forskellige farver som du så kan skifte imellem. Find 1-2 glimmer eller glitter neglelak, som du bruger til specielle events, hvor der gerne må være lidt knald på og find så desuden et par mere diskrete billige neglelakker som du kan bruge til hverdag. Læs videre og se nogle af de forskellige bud vi har fundet frem til her i artiklen!

Glimmer og glitter neglelak 2013

glimmer neglelak 2013glitter neglelak til kvinder fra opi

Se neglelakkerne her

De første ideer til inspiration er på glimmer neglelak som egner sig super godt til fester og når det render lidt ud på de sene nattetimer. Med glitter neglelak vil lyset få det til at glimte i mørket, hvilket giver en helt speciel effekt, som du sikkert kender i forvejen.

Disse to forskellige farver er nogle gode bud på hvad du kan gå efter. Den første lak er i guld med glimmer og passer perfekt til f.eks. en sort kjole eller top. Generelt er guld super godt til mange ting og det virker meget feminint og eksklusivt, hvilket jo er præcis den effekt vi ønsker at få frem.Den næste farve er en helt fantastisk lækker blå nuance og et must-have når det kommer til neglelak 2013. Der er selvfølgelig glitter i lakken og det er en farve som passer til alle, uanset hvem du er og hvilket tøj du måtte have på.

Opi Neglelak

De viste neglelakker er fra mærket OPI, som du måske allerede har hørt om i forvejen? Hvis ikke du har er det i hvert fald på tide. OPI neglelak er nemlig noget af det bedste du kan finde på markedet og så findes det i helt vildt mange forskellige farver og nuancer og til en super fornuftig pris. Derudover er disse to farver nogle af dem der aldrig helt går af mode og så passer de også til næsten alt du kan finde frem i tøjskabet. Det er også en ting der er værd at tænke på når du skal ud at købe glimmer neglelak.

Billig Essie neglelak

billig essie neglelakneglelak tips til kvinder

Se neglelakkerne her

Når vi taler om neglelak 2013 kommer vi vist ikke helt uden om mærket Essie! Billig Essie neglelak er noget af det mest moderne og efterspurgte lige i øjeblikket og med god grund. Det er nemlig super god kvalitet og så er der et kæmpe udvalg af forskellige nuancer for enhver smag.

Til denne artikel har vi fundet to forskellige bud på billig Essie neglelak på tilbud i nogle nuancer der er helt med på moden pt. Både den grønne og den lilla farve giver en meget mat neglelak, som er det du bør gå med til hverdag. Det giver et virkeligt afslappet og positivt look som er super smukt og friskt at se på. Det er nogle fantastiske sommerfarver som kan anbefales til alle. Du kan finde billige Essie neglelak til omkring 50-60 kr. pr. stk, hvilket jo er en ok pris alt taget i betragtning.

Neglelak tips til sommeren 2013

Her til sidst får du lige et par hurtige neglelak tips med på vejen, så du er godt klædt på til at finde de helt rigtige farver til at udsmykke dine negle med. Først og fremmest er neglelak jo en smagssag og det er meget indviduelt hvad forskellige piger kan lide. Heldigvis findes der så mange forskellige farver og nuancer at du helt sikkert kan finde noget du vil synes om rundt omkring på nettet og i butikkerne. Kom afsted og få prøvet nogle vilde ting af. Det værste der kan ske er, at du ikke kan lige resultatet og så er der jo opfundet en lille vidunderlig ting der hedder neglelakfjerner – værre er det ikke! Find nogle billige neglelakker som umiddelbart ser godt ud og leg så evt. lidt med det sammen med nogle veninder. Det skal nok blive super sjovt!

Derudover er det aller vigtigste måske, at du er sikker på hvordan du så lægger din neglelak på når du har fået købt den hjem. Derfor får du lige hurtigt en kort gennemgang af hvordan dette bør gøres korrekt! Se desuden denne artikel som er super god til yderligere forklaring.

  • Fil neglene i den rigtige form og skub neglebåndene tilbage (den hvide kant)
  • Varm neglelakken let op mellem dine hænder
  • Læg lakken på i tynde lag, mens du har hånden liggenden roligt på bordet.
  • Læg neglelak i 3 strøg, 1 til midten og 1 til hver side.
  • Tag det stille og roligt og vær sikker på at lakken tørrer ordentligt inden du gør noget andet.