Mangler du stof til dit næste DIY-projekt?

Mangler du stof til dit næste DIY-projekt?

december 19, 2018 0 Af Blogger

Mange kan godt lide at sætte deres eget præg på boligen, borddækningen til festen eller børnenes tøj, hvis man er fingernem. Og derfor er gør-det-selv-projekter, som også bliver kaldt DIY-projekter, blevet en stor ting de seneste år. Det er for det meste også en del billedet. Står du overfor et nyt gør-det-selv-projekt, kan det være at du mangler den sidste inspiration, der får det op at køre og sat i gang. Eller måske er du bare klar til at gå i sving med din idé, men venter på det helt rigtige stof, der kan realisere dine forestillinger om projektet. Nogle gange skal man bare have stoffet klar til at lege med, for at man kan finde motivationen til projektet.

 

Bliv inspireret af stof online

Der er god mulighed for at finde stof online, men det skal også være i en tidslig rækkevidde, så man kan komme i gang med projektet hurtigst muligt. Der findes ofte en stor variation af stoftyper på webshops som Rito.dk, der har alt lige fra bomuldsstof til filt til tyl til nylonstof, så der er noget for enhver smag. Sortimentet udvides løbende, så du kan fordel gå ind og se hele udvalget her for at blive inspireret til dit næste DIY-projekt.

 

Vælg projekt ud fra stoffet

Det kan også være, at du ikke lige har en fast idé til dit næste projekt, men ved, at du gerne vil lavet et eller andet. Her kan det også være smart at tjekke udvalget ud online, så man ikke kører langt efter den nærmeste stofforretning uden, at de har dét, man søger. Og ser du noget stof, der lige har den helt rigtige farve, der passer til stuens gulvtæppe og pludselig kan se et par nye sofapuder for dig, er det super nemt at klikke stoffet i kurven og bestille det hjem.