Forkæl dig selv med nyt tøj

Forkæl dig selv med nyt tøj

juli 22, 2017 0 Af Blogger

Tøj er ikke bare en praktisk foranstaltning for at holde kulden på afstand og til at skærme for blufærdigheden. Mange kvinder bruger deres tøj til at udstråle deres personlighed, og derfor er der heldigvis en god undskyldning for at forny garderoben med jævne mellemrum. Tøjet kan nemlig både vise hvem du er, men helt bestemt også hvem du gerne vil være, og hvor du prøver at bevæge dig hen.

nyt tøj

Tøjet afspejler personligheden

Vi udsender alle et signal med det tøj, som vi vælger at have på. Der vil sikker være nogle, som vil påstå, at de ikke går op i mode, eller hvad de har på. Men at have den tilgang til det, er jo rent faktisk også et modemæssigt standpunkt. Hvis du er den type, så vil du sikkert gerne tages seriøst og ikke blive dømt på dit tøj, hvilket du dog nok gør alligevel. Er du i stedet for typen, som går i meget stramt tøj, så prøver du at udstråle lige præcis det modsatte – nemlig at du gerne vil dømmes på din krop frem for din personlighed. Går du meget med sneakers og i hættetrøjer, så er du nok lidt af en tomboy.

Vælger du i stedet primært lyserødt tøj og glimmer, så er du sikkert meget piget. Et valg om primært at gå i genbrugstøj kan være for at udsende et signal om, at vi skal passe på vores klode. Og til sidst så er der typen, som ynder at vælge meget elegant tøj. De vil gerne signalere, at de har styr på deres liv, og så kan de godt lide, at andre ser lidt op til dem. Måske kan du genkende dig selv i en af ovenstående, eller måske du er en helt anden type. Uanset hvad, så afspejler dit tøj din personlighed.

Forny garderoben på internettet

Hvis du er kvinde, så kender du helt sikkert til følelsen af, at du har fortjent et nyt stykke nyt tøj. Og sådan bør det da også være, for det bliver da for kedeligt altid at gå rundt i det samme, og tøjet bliver jo heldigvis også slidt på et tidspunkt. Det behøver heldigvis ikke at være dyrt at forny garderoben lidt. Se for eksempel det store udvalg af modetøj til billige penge hos DressYou.