Er din shampoo sund for håret?

Er din shampoo sund for håret?

april 29, 2017 0 Af Blogger

Hvis du vil have et naturligt og smukt hår, er det vigtigt at se på, hvad din shampoo indeholder. Det er nemlig ikke alle shampoos der er lige gode for dit hår. Mange vælger de billigere varianter nede fra det lokale supermarked, men der er ofte ikke særlig mange eller slet ingen ingredienser i, som dit hår har gavn af.

Det ses måske ikke så tydeligt i meget kort hår, men hvis du har langt hår, er det tydeligt, hvis du ikke bruger de rigtige hårprodukter. Det bliver slasket, livløst og ofte slet ikke til at styre. Derfor bør du vælge sin shampoo med omtanke.

Er din shampoo sund for håret?

Der findes efterhånden en del mærker inden for shampoo og andre går produkter, hvor de går op i at det kun skal være naturlige og sunde ingredienser, der bliver tilført håret. Det er vigtigt at dit hår får fugt da dette er med til at give håret liv og glans.

Derfor skal du holder dig fra at bruge hårprodukter der indeholder silikone, da dette ligger sig som en hinde på hvert enkelt hårstrå og der ved forhindre de andre plejende ingredienser i at trænge ind. Så selv om at silikonen på den korte bane får håret til at se blankt og sundt ud, så er det med til at udtørre håret over længere tid. Derfor skal du vælge en shampoo der indeholder nogle gode olier og vitaminer. Olie er en rigtig god måde at tilfører håret fugt.

Et lille tip: Nogle af disse produkter kan godt være ret tykke i konsistensen, hvilket gør dem lidt svære at fordele i fint hår. Men her skal du bare påfører dem i hårlængden og skumme op nede fra og op, så er det meget let.

En del af disse produkter er lidt dyre, men du skal tænke på at det kun er sunde produkter du styrker dit hår med. Og det kan helt sikkert betale sig på velværeskontoen.