Brug november til at gøre garderobe og bolig klar til jul

Brug november til at gøre garderobe og bolig klar til jul

november 20, 2017 0 Af Blogger

Vi skriver snart december i kalenderen og det betyder at garderoben skal være klar til vintervejr og boligen klar til julehygge. Når de kolde temperaturer sætter ind, er det nemlig vigtigt med noget varmt tøj og en hyggelig bolig. Vi har derfor samlet vores bedste tips til at gøre garderobe og bolig klar til jul her.

En varm vintergarderobe

Det første, som du uden tvivl skal have klar til vinteren er en varm vintergarderobe. En god vintergarderobe er nemlig afgørende for, at du kan komme godt igennem vinteren uden sygdomme.

En god vintergarderobe handler først og fremmest om at have det rigtige tøj til at være udenfor. Det er derfor vigtigt med et par gode vinterstøvler og en god vinterjakke. Samtidig kan et par varme handsker og en god hue også være belejlig til de kolde dage.

Når du er klar til at være udenfor på de kolde dage handler det næste om at være klar til at hygge indenfor. Her er en blød og varm trøje sammen med et par lune bukser det vigtigste.

Flot tøj til juleaften samt julefrokoster

Når du har alt det varme tøj, er det næste der skal være i garderoben lidt flot tøj til juleaften, julefrokoster og hvad der ellers er af arrangementer i løbet af december. Du kan derfor med fordel overveje at sørge for at have lidt flot tøj klar til de dage, hvor det ikke er den varme vintertrøje du skal have på.

Du kan fx overveje at kigge efter en lang festkjole. Lange kjoler er perfekte til arrangementer om vinteren, da de først og fremmest er længerere og derfor også varmere end kortere kjoler. Men samtidig kan du også nemmere have et par nylon strømpebukser indenunder, så du er sikret at kunne holde varmen.

Når du har en flot kjole er fodtøjet det næste, som du skal have klar. Her kan du overveje et par flotte korte støvler til vinterens arrangementer. Korte støvler er super moderne, og du kan derfor finde mange støvler, som du sagtens kan have på til julefrokoster eller andre arrangementer.

Gør boligen klar til hygge

Det næste punkt handler ikke om din garderobe men derimod om boligen. For at blive helt vinterklar er det nemlig også afgørende, at din bolig er gjort klar til hygge.

Vinteren er nemlig sæson for hygge, og vi danskere er heldigvis også rigtig gode til det.

Men for at du er klar til at hygge med familie og venner op til jul, skal din bolig være klar til hygge. For at din bolig er klar til hygge handler det først og fremmest om at du har nogle gode siddepladser, som fx en god sofa eller andet, hvor du kan sidde og slappe af.

Du kan samtidig overveje at købe lidt nyt til boligen, for at du bliver ekstra glad for dit hjem. Det kan fx være lidt ny dekoration, som kan skabe ekstra hygge over dit hjem

Her op til jul, er det også oplagt med lidt julepynt eller levende lys. Der er nemlig ikke noget der skaber mere hygge end det. Du kan også købe en ny dug eller fx et par flotte dækkeservietter i julefarver, som kan være med til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem. Du kan fx finde dækkeservietter og flotte duge på www.damask.dk.