Bolero til festkjolen – Sort, strikket eller billig?

Bolero til festkjolen – Sort, strikket eller billig?

juli 29, 2013 0 Af MereMode.dk

Skal du til fest eller en anden helt speciel lejlighed har du sikkert allerede fundet den rette kjole at tage på. Med til kjolen hører slevfølgelig det sædvanlige tilbehør som sko eller stilletter, smykker osv. og måske skulle du også overveje at supplere med en bolero til festkjole. I denne artikel har vi fundet nogle super flotte og billige eksempler på en bolero til festkjole du kan bruge til den næste særlige begivenhed.

bolero til festkjole

Se hele udvalget her →

En bolero er egentlig meget enkelt en slags kort jakke eller cardigan til kvinder og de findes i rigtig mange fine farver og forskellige slags stof. Derfor kan du både finde nogle der rigtig godt kan bruges til hverdag, men det mest populære og set rundt omkring er, at bruge sin bolero til festkjole.

Sort bolero fra Ichi

sort bolero jakkeDen første af de udvalgte eksempler vi har fundet frem til dig er en super flot variant fra Ichi. Den er meget enkel i sort med nogle rigtig fine flænser foran, som gør den rigtig sød. Om du skal bruge den til en kjole eller ej, er egentlig ligegyldigt da den passer super godt til mange formål. Den kan købes for omkring 200 kr.

Se den her →

[hr]

Billig strikket bolero

strikket bolero til kvinderDet næste bud på en særdeles velegnet bolero til feskjole er denne model fra Mexx. Den er meget fintstrikket i en flot lys farve og så sidder den super flot om især skuldre og omme ved ryggen. Strik er virkelig ved at komme på mode, så det er bestemt værd at oveveje denne flotte bolero til festkjole, hvis du snart står og skal bruge en.

Se den her →

[hr]

Flot kort bolero til festkjole

kort billig bolero til festkjoleSidst, men ikke mindst har vi fundet en meget stilren sort bolero, som er det helt sikre valg hvis du er smule usikker på hvad der nu passer helt perfekt til festkjolen du skal have på. Den er forholdsvis kort i ryggen og virkelig lavet til at blive båret sammen med en kjole, som du jo gerne vil have skal være det man lægger mest mærke til. Det bedste af det hele er næsten prisen som kun er 119 kr.

Se den her →

[hr]

Ud over at en bolero til festkjole er rigtig fin og giver lidt ekstra pynt og stil til din kjole er det også et rigtig godt slags tilbehør. Den kan nemlig sørge for at du ikke alt for hurtigt bliver kold om skuldre og kommer til at fryse tidligt på aftenen, hvis det nu ikke lige er højsommer. Derudover er det også en super god måde at ”tildække” sig lidt på, når man måske synes at ens valgte kjole bliver lidt for bar at have på uden noget andet ud over.

Forhåbentlig har du fået lidt god inspiration til hvad du kan bruge til næste fest og set at der faktisk er rigtig mange billige boleroer rundt omkring i de danske netbutikker. Skriv gerne en kommentar hvis du har et spørgsmål eller har lyst til at dele lidt omkring hvad du måske bruger din bolero til.