Bandeau BH og bikini til den varme sommer

juli 28, 2013 0 Af MereMode.dk

Sommeren er virkelig ved at nå sit max i øjeblikket med høje temperaturer og masser af solskin der giver god anledning til strandture, solslikning og ikke mindst at gå med bandeau bh. Det handler nemlig om at føle sig behagelig, selv om det er virkelig varmt og så gør det jo ikke noget at man ser lidt smart og godt ud samtidig. I denne artikel har vi fundet nogle forskellige lækre bandeau bh’er og bandeau bikinier, som egner sig perfekt til vejret og moden lige nu og her!

 bandeau bh til kvinder

Se hele udvalget her →

Her i de varme måneder af året kan du rigtig fint bruge din bandeau bh alene, som en lille top og nyde at gå fri omkring og vise maven frem. Men det er heldigvis ikke sådan at du nødvendigvis bare skal lægge den væk når det bliver lidt koldere i vintermånederne. Det er nemlig blevet super moderne og meget in at gå med lidt gennemsigtige skjorter og bluser, som er meget simple og stilfulde. Hvis du har sådan en af slagsen eller måske får en på et tidspunkt, er en bandeau bh jo helt ideel til at tage på indenunder for at fuldføre looket. På den måde kan du nemt og billigt få endnu mere ud af dit tøj og det er jo i sidste ende det, det hele handler om – især hvis du eksempelvis er studerende og måske ikke ligefrem har tusindvis af kroner til tøj hver måned.

Billig bandeau bh

billig bandeau bhtoppe uden stropper

I sig selv er en bandeau bh jo super enkel og meget simpel. Der er jo egentlig bare tale om et stykke stof som er viklet om brystet, men det er på en måde også det der gør denne type bh så lækker. Det giver et helt fantastisk friskt og frit look, som du ikke lige får med alle mulige stropper, bånd osv. hængende.

Se bh’erne her

Den første model vi har set på er også meget enkel og er ligesom det sikre valg lige meget hvad formålet er. Den er lavet i noget lækkert stof og kan fås i flere forskellige farver, både de klassiske sorte og hvide, men også rød og enkelte pastelfarver. Det bedste er desuden næsten prisen, som er virkelig god og generelt kan du finde rigtig mange eksempler på billige bandeau bh’er rundt på nettet.

[hr]

Bandeau bikini

sort bandeau bh og bikini topbandeau bikini

Når vi nu er i gang med at tale om sol, sommer og stropløse topppe, kommer vi ikke uden om bandeau bh’erne. Hvis du vil være med helt fremme på bademoden er det nemlig en rigtig god mulighed for at anskaffe sig en bandeau top, som fungerer superfint som badetøj også.

Se bikinierne her

Vi har her fundet to forskellige bud på nogle virkelig flotte modeller du kan købe online. Den første er for dig der virkelig går op i den nyeste stil og gerne vil blive lidt mere bemærket end alle de andre piger nede på stranden. Det er en helt vanvittigt flot bandeau bikini med nogle helt fantastiske detaljer. Den er ligesom delt op i tre forskellige “bh’er” eller lag i forskellige farver, hvilket er både meget simpelt og stilfuldt, men ikke mindst super flot. Den afslører tilpas meget bar hud uden at det er for meget og så sidder den også rigtig godt på barmen. Prisen er godt nok lidt til den høje side, men det må næsten siges at være et must-have og så må man lige lukke øjnene for det!

Den næste bandeau bh er en sort model, som er et godt eksempel på en af de helt klassiske bikinier. Den kan fås i andre farver og er meget simpel, men fungerer rigtig godt. Den kan bæres af alle og enhver og så er prisen rigtig fornuftig. Ligesom med bh’erne, er der her tale om det sikre valg, hvis du ikke vil af med alt du har i pengepungen og samtidig også se lidt smart ud.