4 fede sneakers til kvinder

august 5, 2013 0 Af MereMode.dk

Når vi kommer hen til september og efteråret snart nærmer sig kommer også det aller sværeste tidspunkt at finde ud af hvilke slags sko man skal have på. De helt luftige sommersko duer ikke og det er stadig alt for varmt til at finde støvlerne frem, så hvad gør man så? I denne artikel har vi fundet nogle super smarte og billige sneakers til kvinder, som kan bruges til rigtig mange formål.

Se hele udvalget af sneakers her →

Dame sneakers er super gode hele året rundt fordi de kan bruges til alt mellem himmel og jord. Rigtig mange bruger dem som hverdagssko når det hele ikke behøver at være så fint og man bare vil have noget godt og behageligt at gå i. Til det formål er de også fremragende, da man med sneakers til kvinder ret ofte får en super god komfort og pasform, som er noget mere behagelig end et par flade sandaler eller lignende. Derudover er der rigtig mange som bruger dame sneakers til fitness og træning.

Adidas originals sneakers til kvinder

adidas sneakers til kvinder

Se skoene her

Når det kommer denne type fodtøj kommer vi på ingen måde udenom Adidas, som er dem som vi alle sammen kender og lige som har som reference model i forhold til alle de andre dame sneakers. Disse beige sneakers til kvinder er super smarte i et meget kreativt og lækkert look. De egner sig rigtig godt til unge piger, som virkelig går op i at skille sig ud med deres kondisko og her lægger man virkelig mærke til den fede kontrast med den hvide sko og de store røde striber. Inden i er der et lækkert for med nærmest zebra-striber, som er en ekstra detalje der gør disse sko helt specielle. Prisen er 799,75 kr.

Billige sneakers til kvinder fra Diadora

adidas sneakers til kvinder

Se skoene her

Hvis du er ude efter et godt tilbud på sneakers til kvinder, så skal du tage et kig på disse dame sneakers fra Diadora. De koster normalt 699,75 kr. men er sat 500 ned til kun 199,75 kr. – det er super billigt! Selv om de er rigtig billige får du virkelig meget sko for pengene og de har en meget enkelt og stilrent look med en fin kombination af den lyse grå og den flotte lyserøde farve der giver dem det feminine udseende. De sidder rigtig godt til foden og er derfor også særdeles velegnede som fitness sko til kvinder, hvis man skulle have lyst til det.

Røde dame sneakers fra Nike

adidas sneakers til kvinder

Se skoene her

Næst efter Adidas kommer vi heller ikke helt uden om Nike, som er et af de største mærker når det kommer til sneakers til kvinder. Vi har her fundet en rigtig flot rød damesko, som er meget enkel og lækker. Den velkendte Nike stribe går i ét med den hvide bagkant af skoen, hvilket er en rigtig fed detalje og så giver det en flot effekt med den lyserøde farve kombineret med den mere mørkerøde. Sålen er lavet i en rigtig god kvalitets gummi og selv om det er et par rigtig gode sko fra Nike, så er prisen også helt i orden. I øjeblikket er de sat 50 kr. ned til kun 349,75 kr.

Nike Free smarte sneakers til damer

adidas sneakers til kvinder

Se skoene her

De måske aller mest populære og mest solgte sneakers til kvinder i 2013 er Nike Free! Det er der en god grund til og det er selvfølgelig at Nike Free er nogle helt fantastiske og smarte dame sneakers, som passer til alle. De kan fås i utroligt mange forskellige varianter og farver. Til artiklen her har vi lige valgt denne flotte grønne og gule model, som er lidt anderledes i det. Det er en meget let sko, som er super fleksibel og sidder super godt på foden. Det gør også at det måske er den bedst egnede sko til fitness og træning, hvilket rigtig mange også bruger dem til. Mulighederne er dog mange og du kan fint bruge dem til lige det du har lyst til – du skal nok blive tilfreds! Disse sneakers til kvinder koster 899,75 kr.