3 Dixie tasker i skind og læder

august 15, 2013 0 Af MereMode.dk

Et af de absolut vigtigste slags tilbehør for kvinder, er uden tvivl dametasken! Når det kommer til dette område er de Dixie tasker virkelig en overvejelse værd og vi har derfor fundet tre forskellige modeller, som du kan tage et nærmere kig på. En Dixie taske kan fås i mange flotte designs og mest populære er nok dem i skind og læder, som har et lækkert klassisk og retro look.

Se alle Dixie taskerne her →

Det rigtigt gode ved Dixie tasker til kvinder er, at de er lavet i en rigtig god kvalitet i nogle gode materialer. Derfor er de rimelig holdbare og kan bruges i et godt stykke tid fremover. De laves desuden i mange forskellige varianter med forskellige stil, så du har et stort udvalg at vælge imellem. Derudover så er prisen også rigtig fornuftig og lige netop de 3 modeller vi har kigget på i dette indlæg er alle sammen nogle vi har fundet på udsalg, hvor du altså kan gøre en god handel.

Brun Dixie skindtaske på udsalg

 

dixie tasker udsalg

Se tasken her

Den første af de flotte Dixie tasker vi har hevet frem i dag hedder Firenze. Det er en super smart skindtaske til kvinder i en flot brun farve. Selve looket er meget retro og den ser allerede ud som om den er rigtig mange år gammel. Det er den selvfølgelig ikke, men det er det som giver det fede design vi så gerne vil have. Skulderremmen kan reguleres som du ønsker det og tasken har et stort godt rum med fin plads til det du skal have med dig. Foran er der også en lille ekstra lomme, som også pynter på en flot måde med nogle dekorative tern. Dette er en af de billige Dixie tasker, som lige nu kan købes for 479,75 kr.

Dixie taske med palietter

dixie taske med palietter

Se tasken her

De klassiske Dixie tasker i sort og brun er klart de mest solgte rundt omkring i butikkerne. Det kan dog også blive alt for stilrent og hvad nu hvis du skal en tur i byen? Her må der gerne være lidt glimmer, fest og farver og så skal det ikke nødvendigvis være så clean og uskyldigt alt sammen. Tør du godt at gå lidt en anden vej og prøve noget eksperimenterende er denne Dixie taske nok lige noget for dig! Modellen hedder Square og den er virkelig speciel med palietter der pryder hele ydersiden af tasken. Den kan fås i både grå og sort og har ét stort rum, hvor der kan være en hel del. Du kan vælge at bære den enten med håndtaget som du kan se på billedet eller bruge den skulderstrop som også hører med. Det er en af de Dixie tasker som er virkelig gode til en bytur, hvor den nok skal få lidt opmærksomhed og skinne flot igen fra de kulørte lamper! Det bedste er desuden prisen, som kun er 299,75 kr.

Sort Dixie lædertaske på tilbud

dixie skindtaske

Se tasken her

Sidste bud på en af de flotte Dixie tasker er denne model, som hedder Courtney. Den minder rigtig meget om varianten ovenfor med de mange flotte palietter og selve tasken er i sig selv, næsten også den samme. Der er samme størrelse rum og hanke/stropper til at bære den i og det er igen en rigtig god kvalitet vi har med at gøre. Største forskel er selvfølgelig looket, som er noget mere simpelt og klassisk. Den egner sig derfor perfekt som hverdagstaske eller praktisk brug. I øjeblikket er denne Dixie taske på udsalg til kun 559,75 kr.