Vær opmærksom på dette i forbindelse med køb af epilator

Vær opmærksom på dette i forbindelse med køb af epilator

oktober 24, 2017 0 Af Blogger

Såfremt man ønsker at få fjernet hårene på benene og kroppen, kan det være en fordel at fjerne dem med rødderne, hvilket kan gøres med en epilator. Denne fungerer som en form for alternativ til voksning for mænd såvel som for kvinder, da en epilator først og fremmest på sigt vil være en billigere løsning end voksning eller permanent fjernelse af hår. Epilatoren har været under en udvikling gennem de senere år, hvilket betyder, at den kan tage kortere hår, end den før har været i stand til at kunne, og hårene bliver tyndere for hver gang, man vælger at benytte sig af epilatoren. Der er dog en del forskellige ting, der kan være en fordel at overveje i forbindelse med køb af epilator, hvilket blandt andet gør sig gældende for bredden på epilatoren.

img-Braun-7-7-751

Bredde og hastighedsfunktioner er vigtige overvejelser

Det er muligt at få mange forskellige epilatorer, der har forskellige bredder, og det kan være en fordel at afstemme dette med krav og behov. Benytter man den ofte og gerne vil spare en smule tid på det, kan det være en fordel med en bredere epilator, da denne giver en mere effektiv behandling. Man kan også vælde de lydt tyndere epilatorere, da disse vil gøre knapt så ondt, da de naturligt vil tage færre hår end den brede variant, hvilket også kan drages med ind i overvejelserne. Herudover fås de også med forskellige hastighedsfunktioner, og de fleste har to hastighedsfunktioner. Her er den ene til en ekstra komfortabel epilering, mens den anden er til en mere effektiv epilering.

Læg mærke til batteri og andet tilbehør

Det forholder sig på den måde, at et batteri til en epilator har forskellige opladnings- og driftstider, hvilket kan være ganske fordelagtigt at drage med i overvejelserne, således man finder frem til den rette model. Det kunne eksempelvis være et batteri med en driftstid på 40 minutter, hvorefter dette kræver en opladning på 60 minutter. Herudover kan man få ekstratilbehør med til nogle varianter, hvilket eksempelvis kunne være en hætte til trimmer, skin-kontakt, ansigtshoved og en opladestand samt shaver-hoved. Følg linket her for yderligere informationer.