Vægur med løse tal – en billig DIY mode

juli 8, 2013 0 Af MereMode.dk

I denne artikel har vi som noget helt specielt valgt at at kigge på nogle forskellige vægure med løse tal, som er på højeste mode – ikke inden for tøjverdenen selvfølgelig, men inden for mode til hjemmet og indretningen. Det er en dille som har taget rigtig mange med sig i en tid hvor det er populært at skille sig ud og have noget der er lidt anderledes end alle andre – og det er lige netop det man kan med denne slags vægur.

Se alle vægure med løse tal her →

 vægur med løse tal

Se væguret her →

Den nok allermest sete og populære model af denne slags vægure er det du ser på billedet henover. Det består ganske enkelt af 12 numre og ét ur med visere, som man så kan hænge op på væggen som man har lyst til. Det gode ved denne slags vægur med løse tal er, at det giver næsten uanede muligheder og hvis du søger lidt rundt omkring på nettet vil du finde masser af inspiration til hvordan du kan sætte det op. Nogle vælger at bruge alle tal, mens andre kun sætter f.eks. 3, 6, 9 og 12 op. På samme måde kan du eksperimentere med at sætte tallene tæt omkring uret eller langt fra, hvis du eksempelvis har en stor væg og vil have et stort grafisk udtryk. Med alle disse muligheder er det derfor kun fantasien der sætter grænser og til en pris på omkring 3-400 kr. får man et forholdsvist billigt ur og kunstværk samlet i ét.

Har du på en eller anden måde skaffet et urværk med visere eller andet kreativt, kan det også lade sig gøre at købe tal til vægur for sig selv til kun 139 kr. Se dem her

Vægur med farver og andre motiver

vægur med løse tal 2

Se væguret her →

Ud over det klassiske sorte vægur med løse tal kan du også få især tallene i andre farver og endda som helt andre motiver. DIY vægur med grå tal er således også ret populære og rigtig mange vælger faktisk selv at finde på ting at sætte op, der kan indikere tallene. Derfor kan man også finde et stort udvalg af selve urværket som kan købes frit, uden tal osv.

Vi håber du har fået lidt god inspiration til selv at komme med på denne indretnings-“mode” og måske du får lyst til at prøve at lave dit eget vægur med løse tal? Skriv gerne i kommentarfeltet og vis frem!