Tid til en synsprøve

Tid til en synsprøve

april 21, 2019 Slået fra Af Redaktion

https://crosseyes.dk/book-synsproeve/

Som tommelfingerregel anbefaler vi, at man får foretaget en synsprøve hvert andet år. Er det ved at være tid til en synsprøve? Så kig forbi din nærmeste CrossEyes butik – her kan du nemlig få en gratis en af slagsen.

Huse, biler, flyvere, svaner, heste, bogstaver og tal. De fleste af os har været hos optikeren og opklaret, hvad der gemmer sig på de sorte linjer i varierende størrelse. Denne synstest afgør, om dine øjne har eller ikke har et korrekt syn, og den giver samtidig et billede af øjets tilstand. Synstesten kan også opdage problemer med synet, som herefter kan behandles. Derfor er det vigtigt at få foretaget en synstest regelmæssigt.

Nemt og billigt

Det har aldrig været billigere at få foretaget en synstest. I hvert fald ikke, hvis du besøger CrossEyes. Konceptet hos den danske optikerkæde er sådan set meget enkelt. Faste, lave priser med alt inkluderet. Gratis synsprøve og frit valg mellem alle stel. Alt du skal gøre er at bestille tid til synstesten. Det er da nemt!

Vær forberedt

Resultatet af din synsprøve kan variere efter, hvornår på dagen, du foretager testen. Sørg derfor altid for at vælge et tidspunkt, hvor du er frisk og veludhvilet. Drik masser af væske, og vælg så en optiker, som er den rigtige person for dig. Du skal nemlig have tillid til din optiker og føle, at vedkommende er den rigtige til at konsultere dig.

På CrossEyes´ hjemmeside kan du selv vælge tid og sted. Optikerkæden har butikker over hele landet, så vælg den butik, der ligger nærmest dig.