Spar penge på klipningen ved indkøb af hårtrimmer

Spar penge på klipningen ved indkøb af hårtrimmer

oktober 26, 2017 0 Af Blogger

Det kan i mange tilfælde være en fordel at erhverve sig en hårtrimmer, hvilket blandt andet kommer til udtryk i forhold til økonomiske henseender. Når man indkøber sig en hårtrimmer og bliver klippet med denne, kan man i løbet af en forholdsvis kort periode få den ’tjent ind igen’, da man i denne periode ikke skal gå til frisøren og dermed sparer en del penge på det felt. Herudover er det også en smule lettere at have sin egen hårtrimmer, da man har lettere tilgang til at blive klippet, da man ikke skal overveje tidsbestilling, og få dette indpasset i hverdagen.

hårtrimmer

Trimmelængde og skær

De forskellige typer af trimmere er udstyret med forskellige typer af skær, og de er som oftest produceret af kulfiber og titanium, som er med til at skabe det finde klip i håret. Herudover er skæret også vinklet, hvilket oftest ses på omkring 45 grader, som er med til at give den mest optimale hårtrimning, hvilket også kan være en fordel at undersøge og få afstemt med krav, præferencer og behov. Herudover fås de forskellige trimmere med forskellige trimmelængde, og de laveste trimmelængder er ned til omtrent 0,5 mm, mens de højeste er på omkring de 25 mm, men dette afhænger dog af model. Derfor kan det også være en fordel at afstemme klippelængden med den hårtrimmer, man ender med at få valgt.

Tilbehør og vigtige overvejelser

Det, der afgør trimmelængden, er afstandskamme, som medfølger til langt de fleste modeller, men det er forskelligt, hvor mange afstandskamme der medfølger. Hos nogle modeller medfølger 3 afstandskamme, hvilket giver mulighed for trimninger i længden 3-4 mm, 6-9 mm og 12-15 mm, hvor man uden afstandskamme kan klippe i længden 0,8-2 mm. Så det er med 3 afstandskamme ikke samtlige længder i intervallet 0,8 mm til 15 mm, man kan klippe i, men dette er dog ikke nær så vigtigt, da det i håret er svært at se forskel på 9 mm og 11 mm. Herudover skal man medtage opladning- og driftstid, således dette også bliver afstemt i forhold til krav, ønsker og behov. Få mere at vide om hårtrimmere.