Sommerens jakker – til ham

Sommerens jakker – til ham

juni 16, 2018 0 Af Blogger

Sommeren står for døren, og vi glæder os alle sammen til bare arme og ben, grillaftner på terrassen og forhåbentlig en masse solrige dage. Selvom vi håber, at vi kan slippe afsted med at have en T-shirt på størstedelen af tiden, er der alligevel flere jakker, der bare er musthaves i sommermånederne. På Stylepit.dk har de et bred udvalg af herrejakker til enhver anledning.

Denimjakke

De seneste år er denimjakken igen blevet allemandseje, og det er ikke uden grund.  Den kan styles på mange forskellige måder, og fås i et utal af farver og snit. Brug den med en hvid T-shirt og et par shorts og årets sommerlook er i hus. Denimjakken er perfekt til de lidt køligere, blæsende dage eller når mørket falder på efter en hyggelig grillaften i haven med vennerne.

Regnjakke

Du bliver måske ikke så begejstret over, at denne er på listen – det er jo sommer, og vi håber på solskin. Ikke desto mindre er det rart at have en regnjakke, hvis vejrguderne ikke er med os.
Hvis du skal på Roskilde Festival, Tinderbox, Smukfest eller en af Danmarks mange andre fantastiske musikfestivaler, er regnjakken et must. Skulle det ske, at der kommer et regnskyl eller fem, er regnjakken al pladsen i tasken værd. Husk også at smide et par gummistøvler deri, nu du alligevel er i gang – så skal du ikke gå rundt i våde sko og vådt tøj en hel dag.

Blazer

Til sommerens lidt mere formelle lejligheder er det en god ide at have en helt klassisk blazer. Når temperaturerne er høje, kan det være ubehageligt at skulle have en skjorte på. Derfor er en blazer en god mellemvej, da du kan bruge den med en T-shirt under og stadig se præsentabel ud. Sørg for at vælge en tynd blazer i et behageligt materiale, som din hud kan ånde i.

Overgangsjakke

Selvom vi ikke er meget for at tænke på det, går sommeren jo desværre på hæld igen. Det er en god ide at have en jakke, som du kan bruge i overgangen mellem sommer og efterår. Jakken skal helst ikke være for tyk, og det er en klar fordel, hvis den er vindtæt, så den også kan bruges på de lidt køligere dage. En overgangsjakke kan bruges et godt stykke ind i efteråret, hvis du køber en model, der har plads til en hættetrøje eller en strik indenunder.