Soaked in Luxury kjole

august 3, 2013 0 Af MereMode.dk

Dagens tema er noget som er super moderne i øjeblikket og hvis du vil være med på den aller nyeste trend bør du overveje en Soaked in Luxury kjole. Her i artiklen har vi fundet et par forskellige rigtig fine modeller, som endda er på udsalg lige nu og her. Soaked in Luxury er et helt fantastisk mærke, som virkelig forstår at lave rigtig meget med forskellig stil. Du kan finde alt fra det meget rå, simple og klassiske look, til ting der er super stilfulde og prangende. Der er rigtig meget for enhver smag og det bedste af det hele må siges, at være den billige pris!

Se alle Soaked in Luxury kjolerne her →

Den første Soaked in Luxury kjole vi har fundet frem er på udsalg lige nu og kan fås til kun 349 kr. Den har en rigtig fin creme/rose farve, som matcher perfekt med perfekt med den sorte stribe ved brystet og i bunden. I taljen er der en elastik som passer kjolen ind til din krop og i øvrigt er med til at gøre, at denne billige Soaked in Luxury kjole sidder fantastisk flot! Det er en meget stilren og smuk kjole som kan bruges til rigtig mange forskellige lejligheder. Denne variant er helforet.

soaked in luxury kjole

Se den her →

Den næste model vi har set på er an af de mest populære af de flotte Soaked in Luxury kjoler. Modellen hedder Medena og selv om den er super enkel er den perfekt til fest og specielle lejligheder. Det er en draperet kjole som er meget luftig og let at bære.. Ligesom den første kjole er denne model også helforet og så er der lynlås i siden, som er skjult.

medena soaked in luxury kjole

Se den her →

Farven er en mat gråblå, som helt sikkert vil fremstå fantastisk om aftenen og stå flot i lys fra alskens lamper. Det bedste ved dette mærke og den største grund til at du bør tænke på en smart Soaked in Luxry kjole næste gang du skal til en særlig lejlighed er, at du får virkelig meget for pengene! Kvaliteten er helt i top og så formår Soaked in Luxury virkelig at få deres kjoler og tøj til at ligne en million, uden at det skal gå alt for hårdt ud over din pengepung – det er lige som vi aller bedst kan lide det!