Sig det med en plakat

Sig det med en plakat

februar 27, 2019 0 Af Blogger

En nøgen væg, er blot et tegn på at du ikke har fundet den rigtige plakat endnu. Plakater er meget moderne i øjeblikket, og dette kommer dig til gode. Flere og flere kunster producere plakater og du kan vælge mellem en masse designs, som hver især giver en helt bestemt følelse til rummet. Har du svært ved at finde den helt perfekte gave? Så giv en plakat i gave. Det kan blot være en enkel plakat, med et smukt citat eller et billede af en solnedgang.

 

Plakater i alle udformninger

 

Plakater er en unik måde at tilføje varme og liv til et rum. Du kan gøre mange ting med en plakat og alt efter hvilken ramme du vælger, så tilføjer den noget nyt til rummet. Uanset om du kan lide store eller små plakater, så er det muligt at finde en som både passer til din smag og det rum som du ønsker at hænge den op i. Plakater kan også kombineres på kryds og tværs. Har du en drøm om at lave en plakatvæg, så kan du tage udgangspunkt i, hvilket budskab du ønsker at formidle. Vælg farver eller citater, som passer sammen. Eksperimenter gerne med størrelser og former.

 

Den rigtige ramme er afgørende

 

En stor del af en plakat er selvfølgelig også den ramme, som plakaten er placeret i. Moebe Rammer tilbyder en rum og enkel ramme, som med sine stramme linjer og enkle design, som lader plakaten fortælle sin historie. Den er selvfølgelig også et oplagt valg, når familiebillederne skal op på væggen. Hvis du står med en plakat, som har et enkelt udtryk, så kan du tilføje en farverig ramme. Dette vil bryde det enkle look. Det eneste du skal være opmærksom på er, at det overordnede budskab skal passe sammen.