Saint Tropez cardigan med stjerner

Saint Tropez cardigan med stjerner

august 8, 2013 0 Af MereMode.dk

Ligegyldigt hvad du har på og til enhver lejlighed, er det altid rart med en lille trøje du kan tage på når du enten fryser eller bare vil have noget der gør det lidt behageligt. Til det formål er en cardigan med stjerner helt perfekt. De er super nemme og dejlige at have med sig og så er de også med til at pynte og give lidt ekstra stil til resten af outfittet.

Se hele udvalget af cardigans her →

I dag har vi set på nogle helt fantastiske Saint Tropez cardigan med stjerner. Saint Tropez er et rigtig godt mærke når det kommer til modetøj til kvinder. De laver alt fra bluser til kjoler og så er al deres tøj i en rigtig høj kvalitet. Oftest er priserne også rigtig gode, så det er bestemt et brand du bør holde lidt øje med!

Grå cardigan med stjerner fra Saint Tropez

cardigan med stjerner

Se den her

På det første billede kan du se en rigtig flot cardigan med stjerner på tilbud. Den er lige nu sat 200 kr. ned til kun 299,75 kr. Stilen er meget enkel med en flot gråmeleret farve og nogle rigtig flotte sorte stjerner i en god størrelse, der pryder hele trøjen. Den har en rigtig god og meget feminin udskæring ved halsen og så passer den tynde lynlås rigtig godt ind i stilen. Det er en Saint Tropez cardigan som er super populær og som kan bruges til lige hvad du har lyst til. Kombiner den med et par flotte og evt. slidte jeans og du vil komme til at se helt vildt godt ud. Stoffet er 100% bomuld og kvaliteten er rigtig god, hvilket vi kender fra de fleste ting fra Saint Tropez, hvor du virkelig får meget for pengene.

Cardigan med stjerne på ryggen

saint tropez cardigan

Se den her

Den næste Saint Tropez cardigan med stjerner egner sig rigtig godt til det unge publikum. Den er stadig super simpel i en flot lysegrå farve og så har den én stor hvid stjerne på ryggen med lyserød kant. Det giver et lidt anderledes udseende, som er rigtig ungdommeligt og samtidig også passer til de fleste bukser og ikke mindst trøjer du vil have på indenunder. Denne grå cardigan med stjerner koster kun 299,75 kr. og er lavet i 60% viskose og 40% bomuld. Stoffet er ret tyndt og virkelig blødt, så den er meget behagelig at have på – præcis som vi gerne vil have at en cardigan til kvinder skal være.

Sort Saint Tropez cardigan med stjerner

billig cardigan med stjerner fra Saint Tropez

Se den her

Nogle gange kan det være rigtig svært at vælge og dette gælder især når det kommer til kvinder og tøj! Derfor har vi til slut her fundet den “sikre variant” når vi taler om cardigan med stjerner. Den er meget enkel i sort med nogle diskrete stjerner hele vejen rundt. De står ikke så tydeligt frem som på de andre Saint Tropez cardigans vi har set på, men giver et meget anonymt og lækkert look, som kan bruges til alt hvad du overhovedet måtte skulle. Prisen er kun 199,75 kr. da den er på udsalg i skrivende stund og det er jo super billigt for en flot trøje, som alle går af mode. Det er helt sikkert det mest stilsikre valg, hvis du ikke lige kan bestemme dig for hvad der er det rigtige.