Sådan pifter du garderoben op med ripped jeans

Sådan pifter du garderoben op med ripped jeans

august 18, 2018 0 Af Blogger

Jeans har altid været moderne og vil altid være det. De fleste kvinder elsker jeans, om det så er skinny eller løse jeans, eller om det er lavtaljede, højtaljede eller jeans med vidde. Jeans har altid været en del af vores liv, da de er praktiske og slidstærke, og så kan de bruges til næsten alt. Jeans kan nemlig styles på mange måder, som gør at de er perfekte til at pifte dit hverdagslook lidt op. Især ripped jeans er blevet moderne, da disse både kan bruges til hverdag og til fest, og så giver dig et lidt mere råt look.

 

Style dit look med ripped jeans

Helt almindelige jeans er smarte i sig selv, men vil du gerne lige give det et ekstra pift, så burde du prøve et par ripped jeans, da disse vil få dig til at se super cool ud. Disse jeans kan også styles på mange måder. De vil gå godt til en pæn silkebluse, hvis du vil have et mere eksklusivt look, men de går også godt til en ganske almindelig t-shirt. Ripped jeans kan også styles med et par stilletter, hvis du skal i byen, men de ser også smarte ude med et par støvler eller sneakers, hvis du ønsker et mere hverdagsagtigt look. Uanset hvilket look du ønsker, så kan du style dine ripped jeans, så de passer til dit ønskede look.

 

Ripped jeans efter din smag

Ripped jeans kan desuden købes med forskellige design. Er du blot til huller på knæene, eller kan du godt lide, at der er huller hele vejen op langs benene? Lige meget hvad din smag er, så kan du købe ripped jeans, der passer hertil. Vil du gerne pifte din garderobe meget op, så kan du vælge et par jeans med mange huller. Vil du gerne have det lidt mere enkelt, kan du nøjes med et par huller på knæene. Uanset hvad så vil et par ripped jeans kunne pifte din garderobe op, og gøre din stil lidt mere rå.