Sådan kommer du hård hud på fødderne til livs

Sådan kommer du hård hud på fødderne til livs

august 29, 2018 0 Af Blogger

For mange er det rarest at kunne gå i byen, på arbejde, i skole osv. med fødderne helt frie i et par sandaler, klipklapper eller lignende. Dette er dog for nogle svært at gøre, da man måske er lidt træt af alt den hårde hud, der er at finde på fødderne. I de værste tilfælde kan dette forårsage, at man simpelthen undgår klipklapper og sandaler i hverdagen, hvilket dog er særdeles ærgerligt, da man sagtens kan komme den hårde hud på fødderne til livs.

Fodfiler eller fodbad kan gøre forskellen

Eksempelvis kan man vælge at benytte fodfilen til behandling af den hårde hud. For nogle virker fodfilen som en ganske hård og voldsom metode, og nogle mener dog også, at det kan forårsage, at der blot hurtigt kommer nyt og hård hud under fødderne. Metoden er dog særdeles effektiv, og den kræver ikke nødvendigvis, at man benytter specielt meget tid. En anden mere tidskrævende metode er, at man opbløder sine fødder i lunket vand, hvorefter man med en skånsom pimpsten stille og roligt kan fjerne den hårde hud. Denne metode kræver lidt mere tid, men nogle mener også, at den er mere effektiv og virker bedre over tid.

Gode cremer er alfa og omega for at få bløde og flotte fødder

Uanset hvilken af de to metoder man ender med at vælge, er det stadig vigtigt, at man finder en god creme til sine fødder, da det også kan være med til fjerne den hårde hud på fødderne – se mere her. Her anbefales det af nogle, at man vælger en forholdsvis fed creme, og at man smører fødderne om morgenen og om aftenen. Det er meget vigtigt, at man får det gjort om aftenen, da cremen kan gå ind og gøre sit arbejde i fødderne natten igennem. Her findes der også gode cremer, hvis man eksempelvis har meget hård hud på både fodpuder, under tæer og på hælen.