Pieces underbukser – 3 smarte hipsters

Pieces underbukser – 3 smarte hipsters

august 8, 2013 0 Af MereMode.dk

Denne artikel er nok mest til de unge piger, som nok også er nogle af dem der går mest op i mode når det kommer til stykket. Noget som er super in i øjeblikket er de smarte Pieces underbukser til piger. De kan fås i super mange forskellige farver og ikke mindst med alle mulige mønstre og motiver.

Se alle underbukserne her →

VI har her fundet nogle af de mest solgte Pieces underbukser i øjeblikket, som du kan se på billederne nedenunder. Pieces undertøj er super godt fordi det først og fremmest er rigtig billigt. Langt de fleste billige Pieces trusser kan fås for under 50 kr. og så får du en hel del for pengene. Kvaliteten er ganske udemærket og de sidder virkelig godt og behageligt.

Billige Pieces underbukser

pieces underbukser til kvinder

Se dem her

En af de mest populære modeller er disse Pieces underbukser med radioer. De er meget ungdommelige og giver et friskt look. Derudover sidder de rigtig godt, især fordi der er tale om et par Pieces hipsters, som rigtig mange foretrækker at gå med i stedet for g-streng eller de klassiske trusser. Hipsters til kvinder er gode fordi de er meget enkle og specielt velegnede til hverdag, hvor de er meget praktiske. Dette par har et flot mønster og motiv der gør det hele lidt sjovt og så koster de kun 49,75 kr. – det er lige til at overleve!

Ensfarvede Pieces trusser til piger

pieces trusser

Se dem her

Hvis man ikke er så meget til hipsters og den form for Pieces undertøj, findes der selvfølgelig rigtig mange andre gode alternativer. Dette par røde Pieces trusser er helt simple, som de skal være. De sidder som de skal og føles gode at gå med, uden at der er noget særligt og fancy over dem. Det bedste er desuden prisen, som kun er 34,75 kr. da de er på tilbud lige nu.

Pieces underbukser på tilbud

pieces hipsters

Se dem her

Det sidste par Pieces underbukser i denne artikel er også et par dame hipsters med et super flot mønster. Selve modellen er nogenlunde den samme som den første vi så på og sidder derfor lige så godt og føles behagelig at have på. Stoffet 94% bomuld og 6% elastan og så er prisen igen kun 49,75 kr.