Pænt klædt på uden at sprænge budgettet

Pænt klædt på uden at sprænge budgettet

juni 30, 2019 Slået fra Af Blogger

Der er trendsættere, first movers og så alle os andre, der bare gerne vil være pænt klædt på. Er man en af de første to typer, så er denne artikel næppe relevant, er man derimod en af de sidstnævnte, så læs endelig videre.

 

Uanset hvordan man vender og drejer det, så er det nu engang vigtig for os som mennesker at være klædt nogenlunde pænt på. Nogen går mere op i det end andre ligesom med alle andre forhold her i livet, men alligevel så kommer ingen af os ud af det faktum, at vi med jævne mellemrum har brug for at købe nyt tøj. Ikke, at nyt tøj nødvendigvis behøver være nyt som sådan, der er efterhånden rigtig mange, der er gode til at finde og bruge genbrugstøj. Denne trend er ikke for alle, men som udgangspunkt er det fantastisk, at der er mennesker, der finder værdi og glæde i ting, som andre af den ene eller anden grund har kasseret.

 

Billige alternativer til genbrug

Er man ikke lige til genbrug, så kan outlets anbefales. Specielt børnefamilier kan med fordel kigge efter sådanne. Guderne skal vide, at børn vokser i underlige små ryk, der gør det fuldstændig umuligt at forudsige, hvornår det sker. De fleste forældre har vist prøvet at købe et stykke tøj til junior, og inden det næsten er blevet vasket første gang, så er selvsamme junior vokset ud af det. Det er brandirriterende, specielt hvis det er et dyrt stykke mærketøj.

 

Kendte mærkevarer i outlets

Rigtig mange børn nutildags er meget bevidste om, hvilke mærker deres tøj har. Et faktum, der kan drive de fleste forældre en lille smule til vanvid, fordi de ved, hvor kort tid barnet rent faktisk kan passe deres tøj. Rigtig mange forældre er af gode grunde også meget prisbevidste. Forståeligt nok, da der er rigelig med ting at bruge penge på, når man har børn. Derfor kan det være en rigtig god idé at kigge efter børnetøj fra kendte mærker på nettet og i outlets (/de er både på nettet og som almindelige butikker). Her kan man finde godt tøj – også mærketøj – til nedsatte priser. Modebranchen har fire sæsoner, så der skal ikke mange måneder til, førend tøj er fra sidste sæson.

 

Smid ikke ud – giv det til den lokale genbrugsbutik i stedet

Når tøjet så af den ene eller anden grund skal kasseres, så husk at aflevere det til den lokale genbrugsbutik eller i de genbrugskasser, der er på din lokale genbrugsstation. På den måde er der mulighed for at forlænge tøjets levetid, hvis andre er interesserede i at overtage det. Det gælder naturligvis ikke ødelagt tøj, men lad os nu bare være ærlige og indrømme, at vi faktisk aldrig nogensinde, når at bruge et stykke tøj så længe, at det bliver slidt op. Så hen i genbrugskassen med det brugte, så kan andre måske få glæde af det. Udover at den lokale genbrugsbutik tjener lidt til deres velgørenhedsprojekt, så gavner det også miljøet.