Octopus taske – 5 lækre flettede tasker

Octopus taske – 5 lækre flettede tasker

august 6, 2013 0 Af MereMode.dk

Det gode gamle rock n’ roll retro look er for alvor blevet moderne igen og ikke mindst når det kommer til tilbehør og asscesories. Derfor har vi i dag kigget på nogle forskellige super fede Octopus tasker på udsalg. En Octopus taske kan findes i mange forskellige farver, materialer og designs og de mest trendy af deres produkter i øjeblikket er faktisk deres flettede tasker til kvinder. De er super specielle og giver et meget råt og unikt look, som man ikke kan få fra nogle andre mærker.

Se alle Octopus taskerne her →

Med en Octopus taske får du virkelig noget som alle veninderne ikke har! Hver eneste taske er helt unik og ikke to eksemplarer er fuldstændig ens. Især multicolour modellerne med masser af farver er næsten helt overvældende at se på. Vi har her fundet i alt 6 super fede Octopus tasker, så tag et kig og se om det måske lige er noget for dig!

Sort og sølv Octopus taske på udsalg

octopus taske sort sølv

Se tasken her

Den mest stilrene og simple variant fra dette mærke er næsten denne flotte Octopus taske i sort og sølv. Den er håndlavet og sat sammen af mange forskellige små stykker skind i høj kvalitet. Skindet er nærmest flettet til det mønster du kan se på billedet, med skiftevis den sølv og sorte farve. Det er både rigtig enkelt, men alligevel utrolig smukt og anderledes fra hvad vi er vant til når det kommer til dametasker. Tasken her måler 30×36 cm hvilket er en rigtig fin størrelse og har desuden indvendige rum med lynlås der kan lukkes. Hvis du ikke er så meget til disse farver, kan den samme variant fås i brune nuancer i stedet for. Lige nu er denne Octopus taske på udsalg og koster der for kun 1169,75 kr.

Octopus tasker med flet

octopus tasker med flet på udsalg

Se tasken her

Den næste smarte Octopus taske med flet, er denne multicolour model. Der er igen tale om en taske der er sat sammen af mange forskellige stykker skind i forskellige farver og netop farverne er det rigtig fede ved denne variant. Modellen hedder Abigail og måler 28×18 cm. Den egner sig derfor til rigtig mange forskellige formål og en en rigtig fin mellemting, mellem de lidt større skuldertasker som den første vi så på og så de helt små “gå-i-byen” tasker som du sikkert har et par stykker af derhjemme. Er man slet ikke vant til det eksperimenterende og meget kreative look, vil man måske tænke at det ser lidt hippie-agtigt ud, men det fede ved disse Octopus tasker er netop at der er leget så meget med designet, uden at det nogensinde kommer til at virke kikset og grimt. Prisen er 729,75 kr.

Octopus taske med ugle

octopus taske med ugle

Se tasken her

En af de aller mest populære af de store Octopus tasker til kvinder, er denne model. Jeg ved ikke helt hvorfor, men gennem hele år 2013 og måske også lidt af sidste år, er det virkelig eksploderet når det kommer til at have ugler på alting! Du finder det både på tøj, tasker og en masse forskellige ting til hjemmet som puder og alt muligt andet. Grunden til den pludselige trend er selvfølgelig nok at uglen er helt speciel og pynter på en super flot måde. Denne Octopus taske med ugle er ingen undtagelse og er super smart til især unge piger og kvinder. Den er igen lavet med det velkendte flet i hånden, hvor der ligesom er lagt en bund og grundtaske i sort. Udenpå er der så lavet det flotte motiv med uglen, som er det der gør tasken helt unik. Den er forholdsvis stor og måler 40×34 cm, hvilket er en super god størrelse for en skuldertaske til kvinder. Du kan fint bruge den til hverdag, men også som en lille weekendtaske, hvis du ikke har brug for særlig mange ting. Indeni har den ét stort rum og uden på er der flere lommer. Du kan købe den for 1349,75 kr.

Octopus taske med blomster

flettede tasker til kvinder

Se tasken her

Hvis du synes at ugler og alt for mange farver bliver lidt for kreativt og vildt for dig, er der heldigvis også andre Octopus tasker som du kan tage et kig på. Denne Octopus taske på tilbud hedder Abba og er måske nok den mest feminine og modne taske du kan få fat i. Den er super flot lavet med en masse små blomster i forskellige farver der pryder hele ydersiden. Det er super dekorativt på en meget sofistikeret og fin måde. Målene er 30×31 cm og skulderremmen kan justeres så den passer lige præcis til hvordan du vil have tasken til at sidde. Kvaliteten er desuden super god og du kan derfor regne med at have den i rigtig mange år, hvis du ikke kaster alt for meget rundt med den når du f.eks. er i byen eller andet. Derfor synes jeg egentlig også det er ganske rimeligt at prisen for denne flotte Octopus taske er 1079,75 kr.

Kanvas Octopus tasker på tilbud

kanvas taske fra Octopus

Se tasken her

Synes du slet ikke om de flettede Octopus tasker og vil du have noget der er mere clean og enkelt i designet er der også råd for det! Octopus kommer hele tiden med så mange forskellige tasker at det er meget svært at følge med og vi har kun vist nogle meget få eksemplarer i denne artikel – du kan finde mange flere rundt omkring i butikkerne og ikke mindst i de danske webshops. Ud over de flettede ting er kanvas tasker altid meget moderne og det er lige præcis sådan en du kan se på billedet. Den har en helt fantastisk flot lyserød farve, som gør den meget kvindelig og gør den spændende og indbydende at se på. Du kan i øvrigt også få den i bl.a. blå, hvor den også er meget smuk. I bunden er den forstærket med nogle påsyede stykker brunt læder, som både passer rigtig godt ind i stilen og selvfølgelig også er med til at gøre den endnu mere holdbar. Skulderremmen matcher de andre farver og kan desuden justeres som du ønsker det. Dette er faktisk et godt eksempel på at du kan finde rigtig mange billige Octopus taske og lige netop denne model koster faktisk kun269,75 kr. på tilbud – det er rigtig billigt og en overvejelse værd, hvis det er noget du står og mangler!

[hr]

Octopus tasker er et dansk mærke som laver både tasker, punge og andre super smarte asscesories til kvinder. Det er startet i København i år 2000 af Maria Christensen, som sammen med hendes mand står for at designe og lave de flotte looks. Det helt specielle ved disse tasker er selvfølgelig de anderledes materialer, som er sat sammen på nogle helt fantastiske måder man ikke kan få andre steder. De er utroligt kreative, både med mønstre, farver og ikke mindst måden de er sat sammen på, som mange gange er en form for flet.

Uanset hvilken model du måske ender med at vælge, er du i hvert fald sikker på at den ikke ligner alle de andre kedelige ensfarvede, brune og sorte dametasker, som vi kun kender alt for godt. En anden rigtig sjov ting er, at fordi der netop er tale om flettede tasker, gik der ikke særlig lang tid før de blev populære, til nogle af de mange kreative unge kvinder gik i gang med at prøve at lave noget der ligner hjemme hos dig selv. Og du kan faktisk godt lave din egen Octopus taske DIY, som man kalder det! Hvordan man lige gør og bærer sig ad skal jeg ikke gøre mig så klog på, men du kan sikkert finde nogle eksempler rundt omkring på nettet, hvis du søger efter det.

Det bliver selvfølgelig ikke helt magen til og kan nok ikke helt erstatte en af de smukke tasker vi har vist her i artiklen, men det er sjovt at lege med og så sker der jo intet ved at prøve. Hvad synes du? Skriv endelig en kommentar hvis du har noget spændende at fortælle!