Navlepiercing smykker

Navlepiercing smykker

juli 25, 2013 0 Af MereMode.dk

I øjeblikket er det virkelig højsæson for at gå på stranden, nyde det gode vejr og dermed også smide lidt af kludene. Det betyder også at du har rig mulighed for at lufte dine navlepiercing smykker og vise dem flot frem hvor end du går. Navlen er det aller mest populære sted at have en piercing og rigtig mange unge piger bider hvert år tænderne spændt sammen, når hullet skal laves og smykket skal vælges. Måske er du en af dem der har måttet lide en smule for skønheden og derfor skal du selvfølgelig også ud og vise dine fine navlepiercing smykker frem. I denne artikel har vi kigget lidt på hvad det egentlig er for et slags smykke, hvilke typer der er de mest populære og så giver vi dig ikke mindst nogle rigtig gode bud på nogle super flotte og billige navlepiercing smykker. Se dem og meget mere længere nede!

navlepiercing smykker til kvinder 2013

Se det store udvalg her →

Billige navlepiercing smykker med vedhæng

navlepiercing smykker med vedhæng

Se smykkerne her

Når vi taler om smykker, tøj og ting til kvinder generelt, er der altid helt vildt meget forskelligt at vælge imellem og med piercing smykker er det bestemt ingen undtagelse. Det er selvfølgelig et luksusproblem, det ville jo være meget værre hvis der kun fandtes to-tre forskellige slags og alle piger gik rundt med det samme. Alligevel kan det være svært at blive enig med sig selv omkring hvad der lige passer til en selv og et af de helt store spørgsmål når det kommer til navlepiercinger er, om man skal have navlepiercing smykker med vedhæng eller uden.

Et piercing smykke består, som du sikkert ved i forvejen, meget simpelt af en stav med en knop i begge ender for at holde den fast i navlen. Der findes generelt to forskellige typer, hvor den ene udelukkende har staven og de to knopper (oftest med diamanter eller lignende som pynt) og den anden er typen med vedhæng, hvor der hænger en kæde eller andet ved.

Vedhæng eller ikke vedhæng?! Hvad skal jeg mon vælge?

Det er meget forskelligt fra pige til pige, hvad man synes der er både pænest og ikke mindst mest behageligt at gå med. Den rene “stav-model” er meget simpel og pæn og så sidder den ikke så nemt i vejen eller fast i tøj og alt muligt andet. Derfor er det oftest også den de fleste starter med at bruge og har nogle eksemplarer af liggende derhjemme – det må siges at være det sikre valg.

Rent udsmykningsmæssigt må vi dog sige at navlepiercing smykker med vedhæng er noget mere overdådige og prangende at se på. Selvfølgelig kan du risikere at de kommer til at irritere dig lidt, men det er oftest noget du vil opleve i starten og så har du på et eller andet tidspunkt vænnet dig til følelsen.

Du kan få navlepiercing smykker med vedhæng i rigtig mange forskellige farver og variationer og på nettet finder du faktisk også rigtig mange gode tilbud og priser. I billedet ovenover kan du se et klassisk eksempel på et super flot navlepiercing smykke hvor der hænger en fin kæde med hjerter i. På staven er der en flot diamant og du kan selv vælge mellem flere forskellige farver. Er typen med vedhæng lige noget for dig, kunne dette smykke måske være det du skal have i navlen her til sommer. Det er fantastisk flot, men samtidig også rigtig enkelt og stilrent – præcis som det bør være og vi kan lide det!

Guld, sølv og titanium navlepiercing smykker – hvad skal jeg vælge?

piercing smykker i guldtitanium navlepiercing smykkerbogstav motiv til navlen

Se smykkerne her

Nå, nu er vi så kommet så langt at du forhåbentlig har fundet ud af om du vil have navlepiercing smykker med eller uden vedhæng og egentlig er det heller ikke så vigtigt. Der findes så mange forskellige at du nok skal finde noget der vil klæde dig rigtig godt. Den næste opgave handler så om, at bestemme sig for hvad smykket skal være lavet af, hvilke motiver du ønsker og hvilken stil. Til at hjælpe med dette har vi her fundet tre forskellige slags billige navlepiercing smykker i forskellige materialer, typer og looks. Se dem på billedet herover!

Den første model vi har fundet frem er et navlepiercing smykke i guld. Guld er altid super dekorativt og fint og så virker det altid lidt feminint og lækkert at smykke sig med, så man går aldrig helt galt i byen. På staven her er der en rigtig fin lys diamant som passer godt til guldet og så et virkelig flot hjerte der hænger nedenunder. Det er ikke det aller største og mest prangende smykke, men det er næsten også dét der gør det så flot – stilen er meget elegant og så vil det pynte på enhver pigemave.

Det næste piercing smykke er endnu mere simpelt og er noget der virkelig kan bruges af alle. Det er lavet i titanium som er et super materiale, til især navlepiercing smykker og så har det en flot sten i både top og bund. Du kan få top og bund-sten i et hav af forskelllige farver, alt fra rød til blå. På billedet er der vist en lyseblå sten som passer rigtig godt til den varme sommerstil og giver et friskt og køligt look – et super godt bud på et strandsmykke! Derudover koster det ikke særlig meget og du kan f.eks. få denne stav for kun 99 kr.

Sidst, men bestemt ikke mindst har vi fundet en af de lidt mere anderledes navlepiercing smykker frem fra gemmerne. Måske du er en af dem der synes at det hele godt kan blive lidt kedeligt og se for ens ud når det kigger rundt på alle de andre pigers navler. Heldigvis har du rigtig god mulighed for at sætte dit helt eget og lidt mere personlige præg ved at vælge et motiv der fortæller lidt om hvem du er. Det kunne f.eks. være et personligt navlepiercing smykke med bogstav, som det der er vist på billedet. Vi kender alle sammen de meget populære guld og sølv halskæder med bogstaver, som rigtig mange piger går rundt med og idéen her er egentlig stort set den samme. Ud over bogstaver, kan du også vælge motiver som stjernetegn og en masse forskellige andre ting som hjerter, blomster osv. – det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Playboy navlepiercinger – på mode eller yt?

playboy navlepiercing

Se smykket her

Spoler vi tiden ca. 3 til 5 år tilbage og kigger rundt på de danske pigers smukke unge navler vil jeg næsten vædde med at en stor del af dem der har havde navlepiercing, også have et playboy smykke. I dag er situationen nok lidt anderledes og hele playboy-dillen har ligesom haft sit højdepunkt og er lidt for nedadgående. Men betyder det så at det er blevet helt yt med navlepiercing smykker med playboy motiv og er det noget man skal holde sig langt væk fra?

Ja og nej?! Det er bestemt ikke det der er aller mest på mode længere og du skal derfor nok heller ikke forvente at du ligefrem bliver kendt som trendsetter og modeikon hvis du vælger at anskaffe dig et piercing smykke med den så velkendte playboykanin. På den anden side gør det jo heller ikke noget at man nogle gange skiller sig lidt ud og gør noget der er lidt frækt og anderledes end alle de andre og til det formål må vi jo sige at designet passer perfekt!

På billedet henover kan du se et eksempel på et af de navlepiercing smykker du kan få med playboykaninen. Det er prydet med en masse rigtig fine lyserøde diamanter og forstår virkelig at adskille sig fra den “kedelige” almindelige stav vi alle sammen kender. Selv om det måske ikke er det mest moderne i øjeblikket kommer vi ikke uden om at det jo egentlig er meget pænt og hvis du synes at det lige er noget for dig er der kun én ting at sige – go for it! Det er trods alt kun dig selv der bestemmer og hvis du finder ud at stilen måske ikke helt passede dig så godt alligevel er det ikke jordens undergang. Navlepiercing smykker er trods alt ret billige og prisvenlige, så det er næppe noget der kommer til at ruinere dig.

Navlepiercinger til gravide, hvad gør man?

At få børn er en helt fantastisk begivenhed og oplevelse, som der formentlig ikke er nogle kvinder her i verden der kommer til at fortryde eller vil undvære. Alligevel tænker du måske at graviditet og en super stor mave ikke hænger så godt sammen med et smykke der hænger ude i navlen og det er jo egentlig også rimelig logisk at det kunne skabe problemer.

Heldigvis er det faktisk ikke et større problem end man gør det til og der findes special-lavede navlepiercing smykker til gravide, som du altså også kan bruge hvis du snart står og skal til at have en lille ny og maven begynder at vokse så småt. Der er tale om et forholdsvist lille udvalg, men muligheden er der altså og det er jo super fedt at du også kan pynte maven når du for alvor har anledning til at vise den frem.

Ud over de specielle smykker kan du også få en såkaldt “retainer” som er en navlepiercing stav lavet specielt til gravide. Det er i princippet en fleksibel stav der kan bøje og give efter eftersom din mave vokser og vokser, uden at gøre skade på hud og navle. Dens formål er ikke at fungere som udsmykning, men blot sørge for at hullet “ikke lukker sig sammen” og det er jo også rigtig smart at det kan lade sig gøre.

Generelt om piercing smykker

Nu når vi har fået vendt og drejet de forskellige muligheder omkring navlepiercing smykker til kvinder, er det også på sin plads at vi lige taler lidt generelt om det at have piercing. Rigtig mange, især helt unge piger, er nemlig så ivrige efter at få det eftertragtede hul i navlen, eller andet sted på kroppen, at de ikke tænker over at det også kræver lidt eftertanke og behandling. Det er nemlig super vigtigt at du tænker over hvor og hvem der laver dine piercinger og sørger for at det bliver gjort af top-professionelle, hvor du er sikker på at hygiejenen er helt i orden og at du kan få den rette vejledning med på vejen.

Når du har fået lavet piercingen vil du for det meste opleve at din hud vil være irriteret, øm og der vil være en form for sår i et stykke tid efter. Det er vigtigt at du plejer såret og sørger for at lade det hele så godt som du kan. På siden safepiercing.dk, som er hjemmesiden for foreningen for proffesionelle piercere kan du finde en hel masse information om emnet, hvis du har lyst til at læse mere.

Jeg håber du er blevet en smule klogere og ikke mindst har fået en smule god inspiration til at finde nogle super flotte navlepiercing smykker som du kan tage med ud i det dejlige danske sommervejr og vise frem. Har du nogle spørgsmål eller andet skal du være meget velkommen til at skrive en kommentar – også hvis du har fundet noget interessant du vil dele med os andre. God sommer!