Mand: få gode råd til hudpleje her

Mand: få gode råd til hudpleje her

juni 19, 2017 0 Af Blogger

Når ordet ’plejeprodukter’ bliver nævnt, har de fleste mænd haft en tendens til at tage afstand, før de overhovedet har lyttet til, hvad der er at sige. For der er nemlig en helt masse at sige, og heldigvis er der også flere og flere mænd, der med god grund har fået øjnene op for plejeprodukternes vigtighed.

mand

Hudplejeprodukter til mænd er ikke blot produkterne til kvinder pakket i en anden emballage, for der er en stor forskel på de to køns hudtyper og behov. De mandlige hormoner har en stor indvirkning på mænds hud, som typisk er tykkere og mere fedtet. Det er altså vigtigt at pleje og rense huden for at komme forsømt, uren eller tør og træt hud til livs og få en velplejet hud, der får dig til at fremstå yngre og friskere.

En del af den daglig rutine

Der, hvor de fleste mænd står af, er, hvis processen bliver for tidskrævende og besværlig. Heldigvis findes der masser af produkter, som virker nemt, hurtigt og effektivt uden at være mere end blot en lille tilføjelse til din daglige rutine. Hver morgen og aften i forbindelse med tandbørstning kan man med fordel bruge en ansigtsrens, der aktivt renser huden i dybden og fjerner fedt og skidt for at mindske forekomsten af uren hud. I forbindelse med valg af ansigtsrens er det vigtigt at gå efter en, som ikke virker udtørrende på huden.

Efterfølgende bruges en god ansigtscreme for at pleje og styrke huden ved at holde den hydreret. Det giver et dejligt blødt ansigt og mindsker tendensen til overproduktion af fedt i tør hud. Efter det daglige bad er det en god idé at smøre hele kroppen ind i en god bodylotion, som plejer huden i dybden og tilfører den vigtige vitaminer og mineraler. Huden vil således fremstå flottere og mere velplejet.

Kvalitetsprodukter som er til at betale

I valget af plejeprodukter er det vigtigt at undgå billige produkter med kemiske indholdsstoffer uden nogen nyttig funktion, da de blot generer huden frem for at styrke den. Gode produkter betyder ikke nødvendigvis urimeligt dyre produkter så gå i stedet efter produkter til gode priser med et høj indhold af naturlige ingredienser som dem fra Sigr Mens Care, der gennem en lang udviklingsproces er udviklet til at være mest effektive og skånsomme for din hud, hvad enten den er olieret, tør eller rynket.