Lækre leopard leggings fra Vila og MINKPINK

juli 29, 2013 0 Af MereMode.dk

Vi kender alle sammen til leggings til kvinder. De er stramme, de er behagelige og så er 80% af dem man ser sorte og halv-kedelige. Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis at være og du får derfor her lidt inspiration til leopard leggings til kvinder, som er lidt anderledes end hvad vi normalt ser, men også super fede og stilfulde.

leopard leggings til kvinderVila leopard leggings

Som det første eksempel har vi fundet nogle super fede, men også rigtig billige leopard leggins fra Vila. De fås i to forskellige farvevarianter, en nærmest helt sort/hvid og så de lidt mere traditionelt brun/gul leopardmønstrede leggings. De sidder helt stramt til benene, som kommer til at se lange og flotte ud og så må man sige at temaet er ført helt igennem. Kvaliteten er virkelig god, hvilket gør at de også er rigtigt behagelige at have på og det er jo trods alt også meget vigtigt. Sidst, men bestemt ikke mindst er prisen også helt i orden. De kan fås for under 200 kr. og så kan de fleste af os være med på moden!

Se dem her →

[hr]

leopardmønstrede leggingsMINKPINK leoparmønstrede leggings

Det næste par leopard leggings er fra MINKPINK og må siges at være velegnet til fest og farver. I siderne er der nogle sorte kanter som går hele vejen fra ankel til hofte med nogle små “cut” ind. Det passer rigtig godt sammen med mønstret, som er super fedt lavet. Det minder virkelig om det vi ser på dyrene og ser fantastisk råt ud! Find en lækker top, skjorte eller bluse og kombiner den med disse leopard leggins – så er du klar til en fed aften i byen, hvor du nok skal få noget opmærksomhed. Prisen er omkring 400 kr. og du kan se mere til dem ved at trykke på linket nedenunder.

Se dem her →

[hr]