Lækkert Stella Nova tøj på udsalg

Lækkert Stella Nova tøj på udsalg

august 11, 2013 0 Af MereMode.dk

Hvis der er én ting vi alle sammen glæder os til hvert eneste år, er det når de gode tilbud kommer ud i butikkerne og ikke mindst online. Lige nu er det store Stella Nova udsalg gået i gang og du kan finde rigtig mange spændende og super god tilbud på tøj fra Stella Nova. I denne artikel har vi fundet nogle af de aller bedste slagtilbud frem på alt fra kjole til buksedragt, så måske der er noget der kan friste dig?

Se alle tilbud fra Stella Nova her →

Stella Nova er et dansk mærke, som laver noget helt fantastisk og meget smukt tøj til kvinder. Det er utrolig stilfuldt og helt sikkert et af de mærker du bør holde øje med, hvis du som pige vil være med på den seneste modetrend.

Blå Stella Nova kjole med perler

Stella Nova udsalg

Se kjolen her

Det første tilbud vi har kigget på er denne super flotte blå Stella Nova kjole på udsalg. Den er i super god kvalitet og lavet i to lag, hvor det yderste er som et net, der giver en rigtig smart effekt. Der er syet perler på i et mønster over hele kjolen, som bagpå har en rigtig fin V-udskæring. Normalprisen er 1020 kr. men på dette års Stella Nova udsalg sparer du hele 60% og kan købe den for kun 679,75 kr.

Stella Nova Buksedragt på udsalg

Sort Stella Nova buksedragt på udsalg

Se dragten her

Det næste rigtig gode tilbud er på denne sorte Stella Nova buksedragt eller jumpsuit, som mange sikkert også vil kalde den. Den er super simpel med et meget clean look hele vejen igennem. Dragten er uden ærmer og sidder ret tæt til kroppen i forhold til mange af de andre modeller vi ser fra andre mærker. Det giver et meget femninint look, som er super smart. Hvis du kigger godt efter vil du kunne se, at denne buksedragt fra Stella Nova nærmest er delt i to på en meget diskret måde. Bukse- og overdelen er skilt ad af nogle rene linjer der giver en flot detalje. Den kan købes for 899,75 kr.

Lys Stella Nova cardigan på tilbud

Stella Nova cardigan på tilbud

Se den her

Det næste stykke tøj på udsalg fra Stella Nova er et must-have for alle moderne kvinder. Det er en rigtig pæn strik Stella Nova cardigan på tilbud til kun 399,75 kr. Farven er lys gråmelange og stilen er meget enkel og kvindelig. Den er utrolig flot og passer til stort set alt andet tøj du kan finde. På forsiden har den nogle meget flotte knapper med stjerner som giver et lille glimt der er med til at give noget charme. Det er i øvrigt et motiv som er super populært i øjeblikket og kan du lide det, bør du måske også tage et kig på vores indlæg om de flotte Saint Tropez cardigans med stjerner.

Flotte Stella Nova bukser og jeans

Stella Nova udsalg på bukser og jeans

Se bukserne her

Noget af det mest solgte Stella Nova tøj er nok deres flotte bukser, som også er super smarte. På dette udsalg kan du finde disse sorte højtaljede Stella Nova jeans, som er i super god kvalitet. De er rigtig behagelig at gå med og har en perfekt pasform der giver dig en virkelig flot bagdel og slanke pæne ben. Selve looket er som med meget af alt det andet tøj på dette Stella Nova udsalg, rigtig simpelt men det fungerer virkelig på en fed måde. Du kan fint bruge dem til både hverdag og hvad du ellers har lyst til. Det er kun dig selv der sætter grænser! Prisen er 1199,75 kr.

Sort Stella Nova skindjakke på udsalg

Stella Nova skindjakke

Se jakken her

Noget af det som formentlig går hen og bliver en rigtig stor modetrend i efteråret 2013, er skindjakker til kvinder. Vil du være på forkant med moden kan du jo passende tage et kig på denne sorte Stella Nova skindjakke, som hedder Darth Vader. Kvaliteten er super god og den er utrolig blød og dejlig at have på. Den sidder også rigtig godt og så er der en rigtig flot detalje med en hel masse perler forneden på jakken, som lynes på med lynlås. Det er flot uden at være alt for prangende. Flotte skindjakker til kvinder kan ofte være meget dyre og koste rigtig mange tusind kroner, fordi skind og læder trods alt ikke er det aller billigste materiale. Derfor synes vi også at prisen for denne Stella Nova jakke på udsalg på 2299,75 kr. er ret god! Du sparer 1200 kr. hvis du slår til nu!

Billig Stella Nova T-shirt

Stella Nova top

Se t-shirten her

Den aller sidste ting vi har fundet frem fra dette Stella Nova udsalg er en smart Stella Nova t-shirt med stjerne foran. Den kan fås i enten orange som på billedet eller i en meget neutral grå farve. Igen er det stjernen som er det populære motiv lige nu og her og trøjen her har et fint løst look, som dog ikke er alt for meget. Den er dejlig at have på og så koster den ikke særlig meget. Lige nu er den på halv pris til kun 199,75 kr.