Kvalitetsprodukter fra “Stop the Water While Using Me!”

Kvalitetsprodukter fra “Stop the Water While Using Me!”

juli 14, 2017 0 Af Blogger

Er du opmærksom på, hvor meget rent drikkevand, der dagligt går til spilde, og som kunne have reddet liv et andet sted på kloden? Det er de færreste, der er opmærksomme på deres vandforbrug i det daglige, hvilket mærket, Stop the Water While Using Me!, forsøger at sætte fokus på. Deres mål er at minde forbrugerne om det enorme vandspild og opfordre til at spare på vandet, da det er en værdifuld og livsnødvendig ressource, som skal passes på.

Udover at give denne påmindelse tager kosmetikfirmaet del i Good-Water-Projects over helle verden, hvor de via en række initiativer er med til at få rent og frisk vand til områder med vandmangel. Disse projekter inkluderer bl.a. et i Kenya, hvor der bliver bragt frisk drikkevand ud til skolebørn og et på Madagaskar, hvor der er opstillet vandkiosker for at hjælpe de to tredjedele af befolkningen, som lever uden adgang til rent vand.

Stop The Water While Using Me

Kun naturens bedste ressourcer

Stop the Water While Using Me! er et miljøbevidst kosmetikfirma, som ikke går på kompromis med produkternes kvalitet. I produkterne benyttes kun naturlige ingredienser, æteriske olier og essenser og aldrig kemiske ingredienser, der udover at mindske omkostningerne ikke har noget formål i produkter, som naturlige ingredienser ikke kan gøre bedre.

Produkterne egner sig til alle typer hud og hår, da de naturlige ingredienser er milde, plejende og naturlige, så selv sart hud kan tåle dem. De hjælper med at genoprette ved brug af naturens egne ressourcer i stedet for at skade med syntetiske farver eller duftstoffer, silikone, paraffin og andre mineralske/olibaserede råmaterialer. Udover at din krop vil elske dig, vil naturen takke dig for at bidrage til at opretholde de naturlige økosystemer og have en tanke på de fremtidige generationer.

Vis at du tager stilling

Hvis du ønsker at sende et signal til omverdenen om, at du tager stilling til de miljømæssige problemer, der er rundt om i verden og samtidig vil kunne forkæle dig selv med god samvittighed, så kan du med fordel kigge forbi https://www.bellabellacci.dk/stop-the-water-while-using-me/, hvor du finder et bredt udvalg af produkterne fra Stop the Water While Using Me! til gode priser.