Ilse Jacobsen softshell regnjakker

Ilse Jacobsen softshell regnjakker

august 5, 2013 0 Af MereMode.dk

I denne store artikel har vi kigget på noget et af de aller bedste og mest eftertragtede mærker når det kommer til regntøj til kvinder. Med en Ilse Jacobsen regnjakke får du noget nær den bedste kvalitet du kan finde ude i butikkerne og et super smart og lækkert design. Vi har fundet 5 forskellige Ilse Jacobsen softshell regnfrakker, som kombinerer det praktiske og anvendelige med et rigtig flot og feminint look. Læs videre og se de flotte varianter længere nede.

Se alle Ilse Jacobsen regnjakkerne her →

Ilse Jacobsen er et dansk tøjmærke fra Københavns egnen, som egentlig startede med en lille skobutik. I dag er det blevet super populært for det simple og stilrene design, som er feminint på en meget stilfuld måde og så ikke mindst den meget høje kvalitet. Når det kommer til udendørstøj til kvinder er dette et af de mest anbefalede mærker og hvis du ikke finder noget der lige tiltaler dig her, kan vi anbefaler de rigtig lækre Danefæ regnjakker

Rød Ilse Jacobsen softshell regnjakke

ilse jacobsen regnjakkeIlse Jacobsen laver rigtig mange forskellige softshell regnfrakker og dette er en af de mest populære! Det er en lang model med hætte som kan fås i flere forskellige farver, bl.a. sort og rød. I hætten er der en elastik så du kan snøre den ind hvis det begynder at storme og regne. Der er nogle gode store lommer foran i siderne og også en lille en på ærmet. Alle lommer og jakken i øvrigt er forsynet med nogle super gode lynlåse, som er helt vandtætte.

Hvis du kommer tæt på vil du kunne se at jakken har en grov struktur i stoffet udenpå, som i øvrigt er meget vandafvisende. Indvendigt er der et lækkert for som gør den rigtig lækker at gå med og ikke mindst giver lidt varme når kuldegraderne trænger sig på. Pasformen er rigtig fin, hvilket man ellers mange gange kan være bange for når det kommer til regnjakker og denne Ilse Jacobsen regnjakke koster 1299,75 kr. Det er godt nok også en smule penge, men når man tænker over kvalitet er det egentlig ganske rimeligt. Du kan nemlig nemt forvente at have denne Ilse Jacobsen regnfrakke i rigtig mange år, da den er super holdbar og så er looket ikke noget der sådan lige går af mode.

Se jakken her

[hr]

Lang Ilse Jacobsen regnfrakke på tilbud

lang ilse jacobsen regnfrakkeDen næste regnjakke fra Ilse Jacobsen ligner meget den første model og de bygger stort set også på det samme princip af gode materialer. Lige denne model er dog gjort en smule længere, hvilket virkelig er trenden og moden for regnfrakker her i 2013 – der skal noget længde på og det er også med til at gøre dem lidt mere feminine.

Regnjakken er her i en helt fantastisk lyserød farve, som er dejlig mat og blød. Den kan fås i flere forskellige farver og koster 1399,75 kr. Denne model er helt sikkert noget for de unge smarte piger og dig der gerne vil have det helt feminint og fint.

Se jakken her

[hr]

Sort Ilse Jacobsen regnjakke på udsalg

sort ilse jacobsen softshell regnjakkeNår det kommer til at vælge farve på din nye Ilse Jacobsen regnjakke og tøj i det hele taget, så er det sikre valg altid at gå efter sort! Den sorte farve passer til alle og enhver og så går det aldrig nogensinde af mode.

Denne sorte Ilse Jacobsen softshell er meget enkel og ren i looket, men med nogle rigtig flotte detaljer i lynlåse og snører, som har fået nogle fine gule og røde farver. De er ligesom med til at skabe lidt mere friskhed og liv i jakken, som er i den vanlige høje kvalitet vi kender fra mærket.

Se jakken her

[hr]

Flot Ilse Jacobsen regnfrakke med mønster

hvid regnjakke til kvinderDen måske nok mest feminine og aller flotteste Ilse Jacobsen regnjakke er denne her med mønster. Den har en helt fantastisk struktur kombineret med nogle meget smukke neutrale farver der passer perfekt sammen. Det er et must-have hvis du gerne vil undgå de lidt mere kedelige sorte, grå og hvide regnjakker som alle de andre har og der gerne må være noget der skiller dig ud fra mængden.

Der er super rummelige lommer foran på regnjakken og så er den selvfølgelig helt vandafvisende. Normalt er prisen ca. 1500 kr. men du kan i øjeblikket finde den på udsalg til kun 1099,75 kr. så det er bare med at slå til – det er måske årets fedeste regnjakke til kvinder!

Se jakken her

[hr]

Kort Ilse Jacobsen softshell

kort ilse jacobsen regnjakkeNår vi taler regnjakker og softshells er vi også nødt til at kigge på hvad dit behov er og hvad du skal bruge tøjet til. Hvis du er en af de mere aktive typer og tit kommer ud i naturen med lidt god fart på, er det ikke sikkert at en af de lange Ilse Jacobsen regnjakker passer så godt til dig. Derfor har vi også taget denne korte variant med i artiklen, så der er noget for enhver smag og formål.

Denne regnfrakke minder en hel del om de andre og adskiller sig nok mest på to punkter – længden og prisen! Den går kun til kanten af låret og er ikke så tung og varm at bære som de andre regnjakker og så koster den en del mindre. Du kan finde den på tilbud til kun 719,75 kr.

Se jakken her

[hr]

Hvad er forskellen på en softshell og almindelig rengfrakke?

Som du måske har lagt mærke til, så er alle disse Ilse Jacobsen regnjakker lavet som softshell modeller, som er lidt forskellige fra det traditionelle regntøj som vi alle sammen kender. Egentlig kender de fleste af os også til softshell jakkerne, men det er ikke alle der ved at de faktisk også laves vandtætte og kan bruges når det står ned med en del vand og regn. Normalt er softshells lavet til en mellemting mellem regn, vind og kulde. De har en stor fordel af at være dejligt bløde med noget godt for og er gode til at give dig varme når det er koldt udenfor. Selvfølgelig ikke på den samme helt puffede måde som vi kender fra fleece trøjer, men alligevel noget bedre end traditionelt regntøj. Rigtig mange bruger dem som en slags overgangsjakker og det er de egentlig også glimrende til.

Når det kommer til de viste Ilse Jacobsen softshells får du noget af det bedste mht. kvalitet! Materialerne er super gode og det gør at du kan bruge disse jakker selv i rigtig dårligt vejr. De er meget vandtætte, samtidig med at åndbarheden er rigtig god så du ikke føler dig indelukket og kommer til at få den klamme svedende fornemmelse vi alle sammen har prøvet. Derudover så har de det gode element med et lækkert blødt for indvendigt, som gør jakkerne super behagelige at gå med og ikke mindst er med til at holde kulden lidt ude og din krop dejlig varm. Og så må vi jo give en stor ros til at på trods af at de er lavet meget praktisk og funktionelle, stadig ser super smarte og feminine ud!