Ilse Jacobsen gummistøvler på udsalg

august 5, 2013 0 Af MereMode.dk

Gummistøvler er ikke bare gummistøvler længere! Førhen var de bare kedelige og praktiske, men nu er de blevet lige så vigtige inden for mode, som alt andet tøj. Vil du være 100% med på trenden og helt fremme i “støvlerne” skal du finde nogle flotte Ilse Jacobsen gummistøvler på udsalg. Vi har kigget på dette års udvalg af gummistøvler på tilbud fra Ilse Jacobsen og guider dig i denne artikel til de fedeste modeller. Se dem ved at trykke på linket og længere nede i artiklen.

Se alle Ilse Jacobsen gummistøvlerne her →

I foråret 2013 og til dels også i en del af 2012 startede en virkelig stor trend omkring gummistøvler til kvinder. Førhen var det noget der var meget praktisk og man kun tænkte på med hensyn til funktionalitet og anvendelse, men nu er det noget helt andet. I dag er de lige så vigtige som et par lækre stilletter er til en god festaften og der findes rigtig mange forskellige smarte gummistøvler til kvinder. Sammen med f.eks. nogle af de fede Ilse Jacobsen softshells vi også har set på, kan du blive klædt praktisk og lækkert på!

Lange Ilse Jacobsen gummistøvler på udsalg

De lange støvler er de klart mest populære og vi har her fundet tre forskellige Ilse Jacobsen gummistøvler på udsalg. Normalt koster de op mod 1100-1200 kr. men blandt andet den første model på billedet er sat ned til halv pris og du sparer altså 50 % i øjeblikket!
ilse jacobsen gumistøvler udsalg

Se støvlerne her

De førte billige Ilse Jacobsen gummistøvler på tilbud er den klassiske model, som er super stilfuld og meget simpel. De er holdt helt i sort med nogle lækre spænder hen over foden og i siden. Indvendigt er de foret rigtig godt så du kan holde varmen, hvis du f.eks. ender med at skulle ud i sne og slud med støvlerne. Materialet er naturgummi og hvis du holder dem rigtigt kan du regne med at have dem i virkelig mange år, da der er tale om super god kvalitet. Det betyder også at de ekstremt behagelige at gå med når først de er gået til og det gælder sådan set for alle de Ilse Jacobsen gummistøvler vi har fundet frem til her i artiklen. Prisen er 699,75 kr.

ilse jacobsen gumistøvler tilbud

Se støvlerne her

Næst efter de sorte Ilse Jacobsen gummistøvler har vi kigget på en grå model som stadig er meget klassisk, men i en lidt anden stil. De er lavet med et lidt gammeldags retro look, som er super fedt og meget moderne i øjeblikket Den grå farve er god hvis du regner med at komme ud og bruge dine støvler en hel del, da de ikke kommer til at se så hurtigt grimme ud, som mange af de andre farver og varianter måske kan have tendens til. Der er snører hele vejen op ad støvlen, hvilket er meget dekorativt i sig selv og så er de selvfølgelig også udstyret med for indvendigt. Prisen er 899,75 kr.

beige ilse jacobsen gummistøvler

Se støvlerne her

2013 må siges at være året hvor hvid er blevet den helt store trend og mode. Det gælder både for biler, tøj og alt muligt andet og derfor er vi selvfølgelig også nødt til at vise disse flotte beige Ilse Jacobsen gummistøvler. Farven er super flot og cremet og giver en fantastisk kontrast til den helt sorte sål og de sorte snører. Støvlen her er 3/4 lang og er perfekt til dig der synes at de helt lange Ilse Jacobsen gummistøvler, der fylder det meste af skinnebenet bliver for meget. Det er en rigtig god mellemting, hvis du vil se super smart og godt ud og samtidig også have det lidt praktisk. De kan fås i flere forskellige farver og prisen er 849,75 kr.

Korte Ilse Jacobsen gummistøvler på tilbud

korte gummistøvler til kvinder

Se støvlerne her

Hvis vi nu skal være helt ærlige, så er der rigtig mange piger som ikke køber gummistøvler fordi de skal ud i skoven og lave alt muligt der kræver praktisk beklædning og fodtøj. Hvis du hører til en af dem der må være med på denne indrømmelse og bare vil være med på gummistøvle-trenden, så er et par korte Ilse Jacobsen gummistøvler helt sikkert noget for dig! Det første par af de korte varianter er super simpelt i sort og kan fås med enten rød eller blå bund. De er meget enkle og lækre og noget anderledes end mange af de andre lange støvler til kvinder vi ser rundt omkring. Lige nu sparer du 190 kr. og kan få dem på udsalg for kun 559,75 kr.

blå gummistøvler

Se støvlerne her

Disse par blå Ilse Jacobsen gummistøvler på tilbud vi også bliver nødt til at vise! Den pastelblå farve er helt suveræn og matcher perfekt med de hvide snører og logoet og skriften på siden. Det gode ved gummistøvler fra Ilse Jacobsen er faktisk at du kan få dem i rigtig mange forskellige farver. De mest populære er selvfølgelig de klasssiske sorte, hvide og grå, men rigtig mange vælger også at bryde mønstret lidt og vælge nogle anderledes farver som f.eks. disse blå eller nogle røde. Uanset hvad så skal du nok kunne finde noget der passer lige præcis til dig. Du kan finde denne model til en pris på 899,75 kr.

sorte gummistøvler

Se støvlerne her

Sidst, men ikke mindst skal du også lige se disse klassiske og super smarte Ilse Jacobsen gummistøvler på udsalg. De minder meget om den lange sorte model, men er her lavet korte og de er nok det helt sikre valg hvis du ikke kan bestemme dig for hvilke gummistøvler du skal vælge. Kvaliteten er igen helt i top og de kan fint bruges til f.eks. et par lækre jeans eller lignende. Prisen for dette par er 749,75 kr.

Vedligeholdelse af gummistøvler til kvinder

Når vi nu har talt så meget om gummistøvler, må det også være på sin plads at du får et par gode råd med på vejen når det kommer til at holde dem pæne i lang tid. Selv om mange af de modeller vi har fundet her er på udsalg og du kan finde rigtig mange fine tilbud, så koster de fleste støvler i hvert fald mere end 500 kroner hvis du vil have en ordentlig kvalitet og det er derfor ikke noget man bare køber og smider ud hver sæson.

Hvis du gerne vil have dine pæne Ilse Jacobsen gummistøvler til at være pæne i længere tid er der nogle forholdsregler du bør tage. Først og fremmest gælder det selvfølgelig om at bruge ren logik og vaske sine støvler af hvis de er blevet rigtig beskidte efter en tur udenfor. Støvlerne er i sig selv rimelig hårdføre og kan holde til en del. Dét du skal holde mest øje med er farven, som godt kan gå hen og blive mere mat og kedelig at se på hvis ikke gummistøvlerne behandles.

Hvodan behandler jeg mine gummistøvler tænker du så? Svaret er meget simpelt – du bør anskaffe dig en svamp og noget tilhørende olie. Svampe bruger du til en form for polering og den kan købes der hvor du køber støvlerne. Olien til f.eks. disse gummistøvler fra Ilse Jacobsen er lavet af samme mærke og beregnet netop til formålet. Den indeholder alle de stoffer der skal til at behandle natugummiet på støvlerne, så de holder sig pæne i rigtig mange år.

Har du brug for lidt mere vejledning eller har du et spørgsmål omkring gummistøvler, så skriv endelig en kommentar og vil forsøge at finde svar til dig hurtigst muligt!