Hold en fødselsdag i børnenes ånd

Hold en fødselsdag i børnenes ånd

januar 30, 2020 Slået fra Af Blogger

Dit lille vidunder har fødselsdag. Igen. Det er ikke til at forstå, at de altså har fødselsdag IGEN.

De har højst sandsynligt glædet sig helt ustyrligt til denne dag, og vi vil gøre alt hvad vi kan for, at de får den absolut bedst tænkelige fødselsdag.

Selvom det er en fest hvor, at det egentligt handler om ham/hende, så er det i virkeligheden også en vigtig fest for mor og far.

Benyt muligheden for at holde en hyggelig lille fest med alle dem, som du og dit barn holder mest af.

 

Børnefødselsdag for familie, venner eller klassekammerater

Skal du planlægge en fødselsdag for jeres familie med boller og lagkage, eller skal du have besøg af 28 børn på samme alder som dit barn på en helt almindelig onsdag?

Det er højst sandsynligt to helt forskellige fødselsdage. Hvis du skal holde fødselsdag for klassen, så er der måske ikke så meget andet end underholdningen at tænke over. Der er højst sandsynligt allerede opsat en masse regler for hvordan, at I må og skal holde fødselsdag i dit barns klasse.

Hvem skal inviteres, hvad må I spise, hvad er reglerne for gaver osv.

Lige meget hvad så skal du sikkert bruge en masse sodavand, kakao, slik eller noget helt fjerde til dagen. Alt dette kan være smart at købe på tilbud i god tid eller sørge for at bestille hjem. Læs mere her og se alt hvad du kunne få brug for til en kommende festlig lejlighed.

 

Underholdning

Du kan eventuelt fra starten af din planlægning beslutte dig for, om der skal være et bestemt tema til fødselsdagsfesten.

Du skal ikke nødvendigvis gå all-in på Star Wars eller My Little Pony og købe lyssværd og enhjørninger i lange baner, men derimod bare danne dig et overblik over hvilken slags fest, at I ønsker.

Underholdningen kan i den forbindelse tilpasses teamet. Så har I et sørøvertema, kan det være sjovt og gennemført at afholde en skattejagt.

Det er også en mulighed at afholde fødselsdagen væk fra hjemmet. Man kan f.eks. leje et par bowlingbaner og sørge for en præmie til vinderen. Derudover så er det også muligt at holde fødselsdag i en svømmehal, på MacDonalds eller i et legeland.

Det er op til jer hvad, at I tror kunne blive en succes. Det er højst sandsynligt lige meget hvad, at I vælger. Der er ingen regler, og det behøver absolut heller ikke at være noget vildt. En fødselsdag i haven kan være mindst lige så sjov!

 

Dagen

Måske har det været hårdt arbejde, måske har du hygget dig med det. En ting der er sikkert er, at dit barn helt sikkert vil nyde næsten en hvilket som helst fødselsdag.

Det eneste som du skal overveje på dagen er, om du klæder ham/hende på til lejligheden. Store kjoler passer bare ikke rigtigt til legeland. Hvis du mangler inspiration til tøjet eller gaveønskerne så klik her.

Der er ikke særlig mange begrænsninger, hvis man bare er lidt kreativ.

Nyd dagen og tag billeder – du vil nok fortryde det, hvis du ikke gør det.