5 fede højtaljede shorts til kvinder

juli 28, 2013 0 Af MereMode.dk

Når det er sommer kommer vi vist ikke uden om en lille artikel om shorts og vi har derfor i dag fundet nogle super fede højtaljede shorts til kvinder frem. Et par højtaljet shorts er simpelthen noget du er nødt til at have i klædeskabet og hvis du ikke har nogle i forvejen kan du med fordel tage et kig på nogle af de 5 lækre modeller vi har fundet frem til.

fede shorts til kvinder 2013

Se hele udvalget her →

Bukser og shorts med høj talje har egentlig været kendt i rigtig mange år og er på en måde lidt retro og vintage. Det er dog blevet super moderne, især efter at mange skuespillere og kendte kvinder ovre i Hollywood begyndte at vise sig frem og blive fotograferet med højtaljede shorts. Du behøver dog ikke at være rig og berømt for at gå med et par højtaljet shorts – det er for alle og enhver og så passer stilen til rigtig meget andet tøj og overdele.

Årets fedeste højtaljede shorts til kvinder

højtaljede shorts til kvinderDet første par på listen er nogle pieces højtaljede shorts, som er super fede! Det er et par jeansshorts med slid og der er virkelig gjort noget ud af at få dem til at se brugte og slidte ud. Nederst på shortsne er kanten bukket om hvilket vi ser på rigtig mange af bukser og tøj generelt i øjeblikket. Det er super moderne og giver lidt ekstra til det slidte og afslappede retro look. Der er hele 5 knap som pynter foran på midten, ligesom der er 5 lommer i alt. Det er et par shorts med høj talje som sidder helt fantastisk godt og giver en virkelig flot bagdel og så koster de endda ikke så meget. Du kan købe dem for kun 229 kr. hvilket er ret fornuftigt.

Se dem her

[hr]

højtaljet shortsDet næste par er et super godt eksempel på nogle billige højtaljede shorts til kvinder, som må siges at være det sikre valg hvis du ikke lige ved hvad du skal vælge. Der er ikke super høj talje, men helt ærligt så er der jo sådan set ikke nogle regler for at de SKAL gå op over navlen for at blive kaldt højtaljet shorts. Vi synes at de fortjener at være med på listen, både pga. at de er super fede og enkle med et lækkert lyst denim stof og ikke mindst pga. den billige pris. De kan købes for under 200 kr. og så er der vist ikke nogle undskylninger for ikke at have et par jeansshorts hjemme i klædeskabet!

Se dem her

[hr]
jeansshorts i denimEfter at have set de to “sikre” og klassiske modeller skal du også have et bud på nogle lidt anderledes højtaljede shorts, som skiller sig lidt ud fra mængden. De koster godt nok nogle hundrede kroner mere, men til genegæld får du et par højtaljet shorts der er mega trendy. Det er stadig en jeans model og farven er klassisk lys, men detaljerne med de mange nitter og ikke mindst den frynsede kant i bunden giver noget ekstra. Derudover så er pasformen helt perfekt og det er nok noget af det mest behagelige du kan finde når det kommer til shorts til kvinder.

Se shortsne her

[hr]
billige højtaljede shortsSynes du nu ikke lige at de traditionelle jeansshorts i blålige farver er dig, findes der heldigvis mange andre modeller som du kan tage et kig på. Et godt eksempel er disse hvide højtaljede shorts, som også fås i sort og til under 150 kr. i øjeblikket på udsalg! Det er stadig jeansshorts, men de er ikke slidt så voldsomt og trashy som mange af de andre vi ser. Stilen er meget enkel og fin og så ser det bare helt vildt lækkert ud med snoren rundt om livet som bælte.

Se shortsne her

[hr]
fede shorts til kvinder 2013Til at runde artiklen af med skal du også have et par mørke højtaljede jeansshorts at slutte af på. Denne model er fra b.young og de er super clean at se på. Materialet og kvaliteten er helt i top og de sidder virkelig godt på dig. Til en pris på omkring 200 kr. er der vist ikke så emget at klage over, så det må siges at være endnu et rigtig godt bud på nogle billige højtaljede shorts til kvinder.

Se shortsne her

[hr]

Jeg håber du har fået lidt god inspiration til at finde dig et par højtaljet shorts her til sommermånederne. Hvis nu der ikke er nogle af disse modeller der frister, ser vi rigtig mange eksempler på piger som laver sine egne diy højtaljede shorts og det er jo egentlig også en rigtig god måde at få liv i et par gamle jeans, som måske bare ligger i skabet og aldrig kommer til at blive brugt alligevel. Fat i saksen, klip benene af og se hvordan det ser ud. Held og lykke!