Gennemsigtig skjorte til kvinder

august 4, 2013 0 Af MereMode.dk

En flot gennemsigtig skjorte til kvinder er det helt perfekte valg når du skal til fest her i sommerperioden! Først og fremmest er det super trendy med en tynd bluse hvor man lige akkurat kan ane f.eks. en bh inde bagved. Det er både lidt udfordrende, sexet og frækt, men samtidig også meget simpelt og stilfuldt. Og når det nu er sommer med varme og høje temperaturer, gør det jo ikke noget at en flot gennemsigtig skjorte også er meget luftig og behagelig at have på. Vi har her fundet to forskellige gennemsigtige bluser til kvinder, som er helt ensfarvede og passer til enhver smag!

Se hele udvalget her →

Sort gennemsigtig skjorte uden ærmer

gennemsigtig skjorte til kvinderSkjorten her fra Tiger er virkelig lækker og har simpelthen bare så meget stil over sig. Den er rimelig gennemsigtig både foran og på ryggen, så der kan ses en del indenunder. Den sorte farve gør dog, at man aldrig kommer til at virke alt for bar og det stadig er mystisk, som man gerne vil have det. Midt på ved knapperne går der en tyk ikke-gennesigtig stribe, som ligesom er med til at bryde mønstret og give lidt ekstra detaljer. Selve kraven oppe ved halsen er også meget feminin og flot. Selve pasformen er rimelig løs, hvilket gør den meget behagelig at have på. Det er en gennemsigtig skjorte der er perfekt til nattelivet, hvor du nok skal få nogle stirrende blikke rettet mod dig! Da det jo er en bluse fra Tiger of Sweden koster den også derefter og du kan få den for 679 kr. Kig dog ind og se om den måske ikke er på tilbud, da rigtig mange af disse styles er det netop i øjeblikket!

Se den her →

[hr]

hvid gennemsigtig bluse fra VilaBillig gennemsigtig skjorte i hvid fra Vila

Når det kommer til de gennemsigtige skjorter, bluser og toppe, må sort siges at være den klart mest populære farve. Den er meget diskret og perfekt til aftentimerne. Denne hvide gennemsigtige skjorte er dog også super fed og giver en lidt anderledes stil. Den er fra Vila og koster kun 159 kr. så der er ingen undskyldning for ikke at prøve dette fede look! Den er ikke lige så transparent som den første top vi så fra Tiger, men holder stilen meget feminin og pæn. Den kan derfor bedre bruges almindeligt og til hverdag, hvor det måske ikke skal være alt for transparent! Foran er der en fin brystlomme og så går ærmerne dejligt langt ned. Det er en meget afslappet gennemsigtig skjorte til kvinder, som er helt vildt lækker og super billig!

Se den her →

[hr]