Gå ind i den danske sommer med en ny sommerfrisure

Gå ind i den danske sommer med en ny sommerfrisure

juni 16, 2019 Slået fra Af Blogger

Når sommeren nærmer sig, og solen skinner og graderne stiger, er det en oplagt tid at få gjort nyt ved dit hår. Vinteren er forbi, og det er tid til at være udenfor i haven, i parkerne og på stranden. Måske skal du endda på ferie, og så vil det være endnu en oplagt mulighed til at opsøge noget nyt med dit hår. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad du gerne vil gøre ved dit hår. Hvad kan du egentlig gøre? Med lange lokker, er der mange veje at gå, men det føles ikke helt på samme måde med en kortere frisure, der giver færre muligheder. Det er udelukkende din tankegang, fordi der er masser af forskellige ting at gøre ved håret.

 

Dameklip

En nem måde at gøre sommerhåret klar, er ved at tage en tur ned til frisøren. Her kan du få klippet dine spidser, så dit hår er sundt. Du kan gå hele vejen og få klippet dit lange hår kort, så du nemmere kan overleve varmen, hvis der skulle blive ekstremt varmt i Danmark. Hvis du skal en tur til udlandet, er det også nemmere at overleve varmen med kortere hår. Der er masser af muligheder for dameklip, og denne frisør i Herning kan lave forskellige ting med dit hår.

Reflekser

En nem måde at gøre dit hår sommerklar på, er ved at få lavet nogle lyse reflekser. Til sommeren er det perfekt med mere lyse farver, og reflekser er ikke noget, der er særligt besværligt at få lavet, og det kommer heller ikke til at koste dig en hel masse penge. Det er en ting mange kvinder får lavet – nogen hele året rundt, mens andre venter til sommeren. Sommeren er nemlig det perfekte tidspunkt.

 

Ny tone i håret

At få farvet sit hår bare en tone lysere, er også en nem mulighed at få lavet. Som sagt, er lysere farver oplagte til sommerferien, og det kan aldrig gå galt med lysere toner.

 

Mere volume

Mere volume i håret er endnu en ting, som passer til sommeren. Når vinden blæser, er det perfekt at håret bevæger sig i vinden, og det vil se endnu mere lækkert ud, hvis håret er klippet mere op i længder. Det kan også være etager, der er med til at fremme dit ansigt på flere forskellige måder.

 

En kortere frisure?

Som nævnt oppe i det første afsnit, så er det oplagt at få klippet dit hår op til sommeren. En mulighed er netop er få klippet op i de lange lokker. Det kræver mod at gå fra en lang frisure til en kort, men det vil også være en oplevelse at se dig selv som korthåret. Det vil være noget nyt og friskt, inden sommeren banker på. For mange er det en befrielse med kort hår i sommeren, fordi det hjælper lidt på at holde sig mere kold i kroppen, når det er meget varmt udenfor. Det er noget, du kan overveje.