Følg den nyeste trend – plej din hud med hudpleje

Følg den nyeste trend – plej din hud med hudpleje

april 28, 2021 Slået fra Af MereMode

Der er hele tiden nye trends, der dukker op. Den ene måske flottere, bedre eller klogere end den anden. Men en trend som mange hopper på lige nu, men som altid har været der, er hudpleje. Hudpleje er nødvendigt, hvis man gerne vil være med på moden, være smuk og være sund. Læs mere om den nye ”trend” hudpleje.

Hudpleje – en god rutine hver dag

Hudpleje er ikke noget du skal gøre en gang imellem, når du lige kommer i tanke om det, eller når det lige virker hyggeligt. Hudpleje handler om, at du skal lave dig en god rutine. Både morgen og aften. Fordi hudpleje hjælper ikke meget, hvis man kun gør det en gang om ugen. Dette er noget, der er sat specielt fokus på.

Selvfølgelig er der nogle produkter, du ikke skal bruge hverdag. Det er ting som en skrub, masker, nogle stærke serums og black masks. Du kan ofte læse bag på produktet, hvor mange gange du højst må bruge produktet på en uge.

Et eksempel på en god rutine

En god morgenrutine kunne starte med et bad. Ansigtet skal helst vaskes med koldt vand, eller køligt vand. Det kan være du har en god ansigtsrens du kan bruge. Ellers er exuviance produkterne blevet ekstremt populære, og de er også billige. Derefter skal du bruge lidt creme til ansigtet, så du ikke bliver tør. Det kunne være serum, dagcreme eller hvilken som helst anden. Ordinary er også over de seneste måneder, blevet et velkendt hudpleje produkt.

Forskellige typer ansigter, kræver forskellige produkter. Men en god aften rutine består af at vaske ansigtet, fjerne makeuppen, brug natcreme, serums, olier og cremer til, hvad du nu har brug for. Eksem, tør hud, olieret hud eller uren hud.