Find din inspiration til din efterårscap lige her

Find din inspiration til din efterårscap lige her

august 28, 2019 0 Af Redaktion

Man ser hurtigt gadebilledet blive fyldt op med caps og huer på mændenes hoveder, når de mere kolde måneder er over Danmark. Det er nemlig for varmt at have på om sommeren. Dem der har caps på om sommeren er mere grundet, at man vil undgå at blive solbrændt i hovedbunden. Caps og huer har været populært i gadebilledet i rigtig mange år. De fås ofte i et tidsløst design, som kan bruges i hvilken som helst sæson man er i. De er kommet for at blive og går nok aldrig af mode. Står du og mangler en cap eller hue til efteråret, så få din inspiration lige her.

En truckercap fra 70’erne hitter stadig

En trucker cap stammer tilbage fra 70’erne og er en legendarisk en af slagsen. De findes i et tidsløst design, i mange forskellige farve, faconer og størrelser. Udvalget er rigtig bredt, og man kan helt sikkert finde en der passer til ens personlige stil.

Denne cap har sine specielle kendetegn, bland andet har cappen her, et slags net på bagsiden og en justerbar lukning. Dette er en af de meste anvendte caps gennem årerne. Den var allerede populær tilbage i mange af filmene fra 70’erne, så dens levetid har været rigtig lang.

Denne cap er simpelt og enkel og der er ikke så mange dikkedarer over denne. Står du og mangler en cap, har high5shop en bredt udvalg på deres onlineshop til priser alle kan være med på. Find den næste trucker cap lige her.

Giver din vaskemaskine huller og ikke får tøjet ordentligt rent? Læs her

I de kolde måneder er det frem med det mere varme tøj og man går meget mere i strik og strikket tøj er mere følsomt end normalt. Meget tøj, især strikket tøj kan godt blive ødelagt af at blive vasket i en maskine, da maskinen ikke altid kan håndtere det fine tøj, som ikke tåler så meget Der kommer derfor til tider huller i tøjet og samtidig ser man, at det strikket tøj ikke bliver rent nok.

En anbefaling herfra er at købe sig en ny vaskemaskine inden de kolde måneder går rigtig i gang, hvis man alligevel skal skifte den ud. Har man ikke skiftet sin vaskemaskine ud, er der flere gode grunde til at gøre det inden længe. Vaskemaskinerne er blevet meget mere bæredygtige og bruger mindre vand og strøm end de gamle.

Det kan være svært at finde hoved og hale i hvilken vaskemaskine man skal købe og hvilken der opfylder ens behov, der i dag kan findes så mange forskellige maskiner, fra både danske og internationale brands.

Det bedste er helt klart at læse om de maskiner der er blevet testet og derfor er blevet sammenlignet med andre maskiner. Læs om de 68 bedste vaskemaskiner lige her. De er alle blevet testet og sammenlignet. Find hvilket maskine der passer til dine behov.