Elvine vinterjakker til damer

Elvine vinterjakker til damer

august 16, 2013 0 Af MereMode.dk

Du skal på et tidspunkt ud at have fat i en ny vinterjakke og det store spørgsmål er så, hvilket mærke og hvilken model skal det være? Et rigtig godt bud på dette er en Elvine vinterjakke til damer, som er super smarte. Elvine er et af de bedste brands når det kommer til kvalitet og de bruger kun rigtig gode materialer, som garanterer at du kan bruge din Elvine vinterjakke i rigtig mange år. Stilen er meget ungdommelig og helt med på de nyeste trends til kvinder!

Se alle Elvine Vinterjakker her →

Kigger vi på prisen og sammenligner med hvad du egentlig får for dine penge, må vi sige at de flotte Elvine vinterjakker til kvinder er helt i toppen af skalaen. Du får et rigtig godt produkt til en meget hæderlig pris. Typisk kan du finde en jakke til omkring 1500 kr. og nogle gange kan de fås endnu billigere på tilbud, ved f.eks. udsalg og lignende.

Elvine vinterjakke Gunnel

 

elvine vinterjakke dame 2013

Se jakken her

Første model i kikkerten hedder Gunnel og er måske nok den mest populære på markedet i øjeblikket. Det er en meget klassisk Elvine vinterjakke, som kan fås til kun 1399,75 kr. på tilbud. Den lukkes med både lynlås og trykknapper og har rigtig mange praktiske lommer foran. Lommerne er også en stor del af udseendet hvor de passer perfekt ind og giver en fin detalje. Den kan fås i hele 4 forskellige farver, oliven, navy, sort og mørkegrå, så der er masser af mulighed for at du kan sætte dit eget præg og vælge efter hvad du bedst kan lide. Jakken har elastik ved livet, som kan spændes ind og dermed give dig den facon du ønsker. Det er altid en god funktion at have og vi begynder at se det på flere og flere af de mange forskellige frakker til kvinder der er ude i butikkerne. Selve udseendet på denne billige Elvine vinterjakke er meget enkelt og clean, men også rigtig velegnet til de unge piger. Den kan bruges til lidt af hvert og fungerer perfekt som ens primære jakke i de kolde måneder. Til den gode tilbudspris er det en frakke der varmt kan anbefales!

Flot Elvine vinterjakke navy

elvine vinterjakker gunnel i navy farve

Se jakken her

Andet bud på en god damejakke fra Elvine er denne variant som er stort set magen til den første. Der er de samme gode funktioner med lommer osv. og den største forskel ligger selvfølgelig i farven. Her får du nemlig en flot navy farvet vinterjakke, som er en af de mest hippe farver i 2013. Det er både klassisk og så er det så enkelt, så du kan bære det til al ting. Derfor er det på en måde også et godt valg, hvis du endnu ikke har fundet den rigtige Elvine vinterjakke til garderoben. Prisen er igen ca. 1400 kr. og du får en fantastisk kvalitet som du ikke kan undgå at komme til at blive glad for.