Dette er hårmoden i 2018

Dette er hårmoden i 2018

maj 17, 2018 0 Af Blogger

Hårmoden i 2018 bygger videre på de mest populære frisurer til både mænd og kvinder i 2017. Ingen år er dog helt ens inden for hårmoden, og også 2018 lader til at få dominerende frisurer i modebilledet.

Vi har spurgt stilbevidste Tom K – der er damefrisør i Kolding – hvad deres bud er på hårmoden i ’18.

Kort og godt

Det korte hår er på vej frem. Båret af modige, mystiske og sensuelle kvinder som Robin Wright, der var POWER-kvinde i House of Cards, samt Marvel superheltinden Scarlett Johanson er den korte frisurer ved at blive mere og mere set på det yngre publikum, der anerkender det vovede og frække look. Glem dog alt om at kort hår og det feminine look ikke kan forenes. Det korte hår kan styles vidt og bredt, og looket stemmer svært overens med den moderne kvinde, der er vild og kraftfuld.

På med pagen

Pagen er en anden sikker trend, der er populær her i 2018. Med frontfigurer som Kiera Knightley og Jessie J har frisuren fået fart under sig.

Pagehåret er perfekt, da det findes i en længere og kortere udgave, så du afhængigt af dine træk kan være med på (hår)moden. Den lidt længere page er god til os med lidt rundere hoveder, mens den korte page, der går til under ørene, får et langt ansigt til at have mere bredde – og derved proportionerer det fremragende.

Pagen er en sikker vinder.

Mellemlangt look

I tvivl om det lange eller korte look? Så vælg den gyldne mellemvej! Med mellemlangt hår har du en verden af stylingsmuligheder – også hvis du ønsker at sætte håret op. Særligt den skulderlange frisure er rasende populær bland de mest trendy kvinder, og med frontfigurer som den sukkersøde Natalie Portman, er der ingen udsigt til, at populariteten skule være aftagende.

Særligt sideskilningen har fået et stort comeback, hvor den i dag twistes med lidt rock ’n’ roll attitude. Mange vælger nemlig at komme en smule stylingpudder i håret for at gøre det mindre poleret og perfektionistisk.  Tilføj evt. en smule krøller, så har du et look, du kan erobre hele sommeren med.